Referat fra bestyrelsesmøde i A/F Stævnen den 11. december 2017 hos Lars

Dagsorden
1. Henvendelse fra Ole/Ingelise angående madlugt i lejlighed
2. Henvendelse fra Sille/Henrik angående kulde og støj i lejlighed
3. Problemer med skraldesug ?
4. Aftale med Promana
5. Opfølgning på møde den 4/12 angående glasinddækning af altaner
6. Opfølgning på punkter fra sidste møde (punkterne 4, 5, 7 og 13)
7. Budget 2018
8. Eventuelt og næste møde

Ad 1)
Bestyrelsen har drøftet henvendelsen fra Ole/Ingelise. Vi er enige om, at det ikke er et problem som bestyrelsen kan hjælpe med. Vi sender derfor en svarmail til Ole/Ingelise hvor vi samtidig opfordrer dem til at tage kontakt til den beboer i den lejlighed hvorfra de mener at madlugten kommer fra. Lars sørger for dette.
Ad 2)
Henrik/Sille har henvendt sig til os angående kuldeproblemer og støj fra skakten. Alt loft i kælderregionen blev i årets løb isoleret samtidig med at alle kabel- og rørgennemføringer blev gennemgået og efterfølgende brandisoleret. Derfor er det bestyrelsens opfattelse at der er gjort alt hvad der kan forventes og vi mener ikke at der skal foretages yderligere isoleringsarbejder på ejendommen. Bestyrelsen sender derfor en svarmail til Henrik/Sille om vores beslutning. Derimod vil vi tage kontakt til Odense Renovation angående støjen fra skakten. Lars sender mailen og Morten kontakter Odense Renovation.
Ad 3)
En beboer har kontaktet os angående overtryk i vores skakt. Det medfører at der blæses luft ud når skaktlågen åbnes. Morten vil tage kontakt til Odense Renovation og foreligge problemet.
Ad 4)
Bestyrelsen har taget kontakt til virksomheden Promana A/S der tilbyder rådgivning og teknisk bistand til bl.a. Ejerforeninger. Baggrunden for dette er at bestyrelsen ønsker professionel assistance hvis der f.eks. opstår problemer med ejendommen eller hvis der igen skulle være problemer med vandskader. Alle 3 bestyrelsesmedlemmer har samtidig et fuldtidsarbejde der skal passes. Da mange problemer skal løses i vores arbejdstid må vi tage fri til disse opgaver hvilket vi mener ikke kan være rimeligt. Vi har aftalt et opstartsmøde med en kontaktperson i Promana A/S – Morten Quirinus – og mødet afholdes onsdag den 17. januar 2018 kl. 10.00. På mødet deltager Flemming og Lars.
Ad 5 )
Tove og Jesper fra ”Glasudvalget” har stået for afholdelse af beboermøde den 4. december 2017 hvor også en repræsentant fra Solarlux deltog. Udvalget har efterfølgende udsendt en opfølgning fra mødet til alle beboere i Stævnen. Vi afventer nu det kommende års generalforsamlinger hvor emner skal drøftes/godkendes.
Ad 6)
Flemming har nu talt med Poul/Anita om deres altanproblemer – da altanen er opført efter forskrifterne kan vi ikke gøre mere. Angående altanproblemer på 1. sal. (Ejnar) er der tale om et andet problem og vi vil drøfte dette i januar måned (se punkt 4)
Ad 7)
Bestyrelsen drøftede følgende emner der måske skal på budgettet for 2018:
Udskiftning af revnet rude på 6. sal, etablering af automatisk døråbner i kælder ind til P-kælder, vask af alle reposer i ejendommen, arbejder iflg. vedligeholdelsesplan: gennemgang af sokkel og lunker på taget.
Alle disse emner drøftes med Promana A/S på mødet den 17/1 2018. Der skal bl.a. indhentes tilbud på arbejderne.
Ad 8)
Næster møde er fastsat til den 24. januar 2018 kl. 17.30 hos Morten.


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.