Dokumenter vedrørende Stævnen

Vedtægter for Ejerforeningen Promenaden

Disse vedtægter gælder for Ejerforeningen Promenaden. De indeholder også retningslinjer for, hvordan administrationsfællesskaberne Stævnen, Broen, Sejlet og Soldækket skal drives. Vedtægterne er senest ændret på den ekstraordinære generalforsamling den 8. oktober 2020 og tinglyst den 19. april 2023.

Promenadebyens husorden – Juli 2021

Denne husorden gælder for Promenadebyen. Husordenen er godkendt på generalforsamling i marts 2011. Mindre ændring er godkendt på generalforsamling i april 2017. Senest ajourført i juli 2021.

Regler for P-pladser på terræn i Promenadebyen

Disse regler gælder for Promenadebyens P-pladser på terræn.

“e-park” – Gæsteparkeringspladserne på terræn

Dette dokument beskriver, hvordan en brugerkonto til app’en “e-park by Q-Park” oprettes. App’en “e-park by Q-Park” kan benyttes til gæsteparkeringspladserne ved Stævnen, Broen, Sejlet og Soldækket (P-pladserne mærket “Gæster” i område 2440).

“e-park” – P-pladserne 15-39 på terræn

Dette dokument beskriver, hvordan en brugerkonto til app’en “e-park by Q-Park” og hjemmesiden “access.e-park.dk” oprettes. App’en “e-park by Q-Park” og hjemmesiden “access.e-park.dk” kan benyttes til P-pladserne 15-39 (P-pladserne mærket “Reserveret” i område 2792).

Energimærke for Stævnen, Promenadebyen 2, 5000 Odense C

Energimærket er gældende fra den 7. februar 2017 til 7. februar 2027.

Ændring i energimærkningsreglerne har med tilbagevirkende kraft medført, at gyldigheden er forlænget fra 7 år til 10 år. Den oprindelige udløbsdato vil fremgå af rapportens forside.

Energimærke, Stævnen

Brugervejledning til Techem Beboer App

1. Download app på din telefon (søg på: “Forbrugsmål”)
2. Du får din kode ved at sende sms til Flemming på mobil nr. 40 16 43 60
3. Læs hele vejledningen på nedenstående link.

Techem Beboer App – lejer-beboer – brugervejledning

Navneskilte på postkasser og dørtelefon

Alle bedes anvende nedenstående link til en skabelon for fremstilling af ensartede navneskilte til postkasser og dørtelefon. Der må ikke anvendes labels m.v.

Ved udskiftning skal der anvendes en lille umbraconøgle til postkassen samt en lille flad skruetrækker til at løsne skiltet ved dørtelefonen.  

Skabelon – Navneskilt til dørtelefon og postkasse

Affaldssortering – skraldesug

Reglerne for affaldssortering ændres løbende og der skal sorteres i flere fraktioner. Det indvendige indkast på reposen er alene til restaffald.

Madaffald, papir/pap, plastik/kartoner, glas/metal samt batterier skal afleveres i de udvendige indkast på terræn ved parkeringspladsen. Storskrald skal afleveres på genbrugsstationen.

For at undgå driftsproblemer skal der anvendes 15 liters poser, der kan lukkes/snøres. Der må ikke anvendes bæreposer eller lignende, da det tilstopper affaldsskakten.

https://www.odenserenovation.dk/projekter/affaldssug-i-centrum/affaldsordningen-i-sugeomraaderne/

Databeskyttelsespolitik for A/F Stævnen

Bestyrelsen har vedtaget nedenstående databeskyttelsespolitik for A/F Stævnen:

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *