Referat af fællesmøde d. 20/11 2015

Referat af fællesmøde d. 20/11 2015 for A/F Stævnen, A/F Broen, A/F Sejlet og Parkeringslauget.

Tilstede i Nordatlantisk hus: Marie, Jørgen, Flemming, Erik N, Kresten, Jens Bo, Michael, Kirsten, Rasmus, Erik G og Birgit. Erik N styrede ordet og Jørgen skrev referat.

Dagsorden

  1. El-bil
  2. Husorden
  3. Fælles vanding af krukker
  4. Oversigt over ansvar og serviceaftaler
  5. Mødekalender
  6. Eventuelt

ad 1) El-bil

Punktet er foranlediget af, at der i Stævnen har været en henvendelse vedrørende etablering af stik til opladning af el-biler i parkeringskælderen. Dette blev imødekommet af A/F Stævnen og Parkeringslauget, fordi ejeren accepterede de opstillede betingelser: selv betale etablering og drift og at bruge LindPro til at udføre arbejdet med en godkendt installation.

Fællesmødet drøftede, hvordan vi skal forholde os til en fremtid med potentielt flere el-biler?

Da den aktuelle case er sat i bero, venter en konkret stillingtagen til behovet igen opstår. Vi beder Kim/Lea om at undersøge forsikringsdækningen i forbindelse med opladning af el-biler i kælderen.

ad 2) Husorden

En opdateret version af Husorden blev gennemgået, og aktuelle tilpasninger blev udpeget og kommenteret. Erik N retter det sidste til og rundsender en endelig version pr. november 2015. Denne gælder derefter alle bebyggelser, og udleveres til den nye bestyrelse for Soldækket.

En af tilpasningerne i Husorden er, at henvisninger til ’vicevært’ er slettet. Det gav anledning til drøftelser om ansættelse af en vicevært. Dette tages op på senere fællesmøder, når de nye blokke deltager.

ad 3) Fælles vanding af krukker

Vi køber Torbens Erhvervsservice til fremover at stå for sommervanding af blomsterkrukker. (Bemærkning om, at Erik N taler med Torben om rensning af afløb ved gæste p-pladser)

ad 4) Oversigt over ansvar og serviceaftaler
Det rundsendte oplæg fra Erik N om ’Ansvar og serviceaftaler’ gav anledning til erfaringsudveksling og ideer til, at AF’erne får kikket på egne aftaler

Konkret er der uafklarede forhold omkring udsugning i P-kælderen, som bør koordineres på tværs af bygningerne ( P-lauget?). Kontrakter med GK Danmark gennemgås af EF og udvides til at dække hele bebyggelsen. Erik N forhandler med GK og giver info. til Sejlet.

Kontrakter med Desmi pumper blev fordelt til de 3 bestyrelsesformænd.

ad 6) Eventuelt

a) Fordelingstalmodeller: Der er i øjeblikket 3 forskellige modeller for beregning af fordelingstal i bebyggelserne. Da fordelingstallene bl.a. lægges til grund for fordeling af fælles omkostninger er det vigtigt, at de afspejler en retfærdig opmåling af bygningernes/lejlighedernes andele i fællesskabet. Den model, der er valgt i Soldækket, er retfærdig internt i Soldækket, men ikke i forhold til de øvrige bygninger, men bygherren ønsker ikke at ændre den, da salgsprocessen er i gang på grundlag af de udarbejdede fordelingstal. Han har imidlertid accepteret, at omkostningsfordelingen mellem bygningerne foretages efter et ’retfærdigt’ fordelingstal. Erik N tager kontakt til landmåleren og udarbejder sammen med ham et forslag omkring juletid.

b) Generalforsamling er fastlagt til 6/4 2016

c) P-kælder, utætheder
Keld, forhenværende formand i Sejlet, har haft kontakt til bygherren i Soldækket om udbedring af sætningsskader efter pæle-hamring. Dette formodes at have gjort skade på membranen til P-kælder, hvor der igen er indtrængning af vand med ætsende virkning på biler. Michael kontakter Keld og arbejder videre med denne sag

d) P-pladser på terræn

Kielberg skilter på 13 private p-pladser på rampen. Resterende pladser mod vest er til fri afbenyttelse.

5) Mødekalender
Nyt fællesmøde fastlægges til mandag d. 14/3 2016 kl. 18. Stedet meddeles senere. Punkter til dagsorden sendes til Jørgen

Referat Jørgen Carstensen, udskriftsvenlig version


af

Tags:

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *