Samarbejdsaftale med Q-Park

Som vi aftalte på vores generalforsamling har Ejerforeningen Promenaden indgået en samarbejdsaftale med Q-park for at få rette op på vores P-forhold i området. Der er mange der fortsat parkerer udenfor de afmærkede områder samt faste beboere der parkerer på vores gæsteparkeringspladser.

I forbindelse med indgåelse af samarbejdsaftale med Q-Park om overvågning af området skal vejmyndighederne give tilladelse til P-skiltenes placering samt udformning.
Årsagen er at vores vej er en privat fællesvej hvor der gælder særlige regler
Proceduren er derfor at der skal sendes en ansøgning til vejmyndighederne i kommunen der behandler sagen og indhenter accept fra Fyns Politi.
Herefter modtager ejerforeningen en endelig godkendelse fra vejmyndighederne.
Sagen ligger til behandling hos vejmyndighederne p.t.
Når godkendelse foreligger vil alle beboere i Promenadebyen få besked om hvornår at samarbejdsaftalen med Q-Park træder i kraft.
Jeg henviser endnu engang til at såvel ejere som lejere orienterer sig om hvor man må parkere i området. Alle lejere har af deres udlejer fået udleveret en P-oversigt sammen med husordensregler – desuden hænger der P-oversigter i de enkelte punkthuse.

På ejerforeningens vegne:
Lars Bagøe Hansen


Udgivet

i

, , ,

af

Tags:

Kommentarer

4 svar til “Samarbejdsaftale med Q-Park”

  1. Gurli Kløverpris Avatar

    Jeg er helt enig med Børge.
    Jo mere Q-park`s p-vagter skal overvåge os, jo flere P-pladser vil den nye ejer kunne sælge, og det bliver desværre til nogle mennesker der arbejder i området hernede, så får vi en vandring af fremme mennesker i p-kælderen, det virker ikke særligt rart.

  2. Jesper Jensen 2-7-3 Avatar
    Jesper Jensen 2-7-3

    Min erfaring er at beboere/lejere i bla Stævnen, som jeg har snakket med ikke har fået information om at de ikke skal bruge Gæsteparkeringen permanent. Jeg vil anbefale at E/F tager en snak med udlejerene og evt de brugere der stadig ikke forstår det.

  3. Kresten Mehl Avatar

    Jeg er ganske enig i Børges betragtninger. Rent optrækkeri. Jeg mener at E/F skulle drøfte tåbeligheden i alle de tomme pladser i kælderen med den nye ejer. Måske er han bedre i stand til at regne logikken ud end Henrik Hansen var i stand til.
    MvH
    Kresten

  4. Børge Vilhelmsen Avatar
    Børge Vilhelmsen

    Som jeg tidligere har givet udtryk for, så synes jeg fortsat, at en samarbejdsaftale med Q-Park vil være en overreaktion på et lille problem. Samarbejdsaftalen indebærer, at alle os beboere daglig skal overvåges af nogle nidkære provisionslønnede p-vagter pga. nogle få parkeringer udenfor de afmærkede områder og ukorrekt benyttelse af gæsteparkeringspladser. Det svarer til at stille den rigtige diagnose for pest og derefter ordinere mere pest.

Discover more from Stævnen, Broen, Sejlet, Soldækket & Mesanen

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading