Selvtægt og samtale

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fra vores opslagstavle.

Mon der er nogen her der skulle få en snak?

/Jørgen Stævnen 4.4


Udgivet

i

, , ,

af

Tags:

Kommentarer

9 svar til “Selvtægt og samtale”

  1. Jørn Lynge Avatar
    Jørn Lynge

    Når en morgen starter med to ænder, der trækker kølvand efter sig i modlys på en spejlblank kanal,- ja, så tænker man: Denne dag kan kun blive god. Og det gjorde den også. En veltrimmet dansk sommerdag, og Byens Ø fyldt med kreativitet og aktivitet til den forestående Havne Kultur Festival.
    Og vi har det hele fra første parket. Vi bor s’gu godt her. Det skal vi huske på en gang imellem, når luften bliver for negativt ladet, og debatten bliver trukket ned på et plan, hvor kun frøer burde færdes 😉 “Livet er ikke det værste vi har…..”
    Med venlig hilsen
    Jørn Lynge
    8, 1.th

  2. Jens Stævnen 6.3 Avatar
    Jens Stævnen 6.3

    Hvem er det som fjerner sedler og sletter beskeder på opslagstavlen i Stævnen, men for den sags skyld også i Broen?

    Mvh

    Jens

  3. Jens Stævnen 6.3 Avatar
    Jens Stævnen 6.3

    @Jørn Lynge

    Jeg kan ikke erindre, at have sat lighedstegn mellem kreativitet og anarki….

    Jeg mener ikke, at reglerne som de er nu, giver en “retfærdig fordeling” overhovedet.

    Mvh

    Jens

  4. Jørn Lynge Avatar
    Jørn Lynge

    Til Jens.

    I min ordbog er der forskel på. k r e a t i v i t e t Og a n a r k i !!

    “Først til mølle” princippet ender sjældent med en retfærdig fordeling i et fællesskab som vores !

    MVH
    Jørn Lynge

  5. Jens Stævnen 6.3 Avatar
    Jens Stævnen 6.3

    @Kresten

    Hej Kresten

    Det er meget vel, at det er Sjælsø som har dikteret. Men vi må da kunne blive enige om, at det IKKE er Sjælsø som render rundt og noterer nummerplader og derefter sætter sedler i forruden på de biler, som man mener har holdt for længe på en gæsteplads. Og så ydermere kommer med trusler om selvtægt?

    Hvor længe må gæster forresten holde på en gæsteplads?

    Mvh

    Jens

  6. Kresten Avatar

    Hej Jens.
    For god ordens skyld bør du erindre at det er SJÆLSØE,der har dikteret at sådan skal p -forholdende være !!! Ejere såvel lejere var lidt målløse,da det blev annonceret. Ejerforeningen har endog vendt “lovligheden” af diktatet,med advokat. Men det er deres ret at fare som de gør.
    MvH Kresten ;Broen 8 4Th

  7. Jens Stævnen 6.3 Avatar
    Jens Stævnen 6.3

    Jeg indrømmer til gengæld gerne, at det er min bil som en gang imellem har holdt på en plads hvor der står et gæsteskilt. Og jeg har ikke nogen undskyldninger. Kald mig bare egoist, regelbryder, anarkist, lejer osv 🙂 Og inden man kommer for godt igang, vil jeg gerne lige påpege, at det ikke er mig som påkører lamperne, stjæler nummerplader, cykler eller lignende 🙂

    Men i det mindste tør jeg da stå ved det som jeg har gjort. Derimod synes, jeg, at det er usselt at komme med den slags trusler uden at turde stå ved dem, med navns nævnelse. Det har jeg ingen respekt for.

    Jeg indrømmer også gerne, at jeg synes at parkeringsbestemmelserne er uhensigtsmæssige.
    Det er meget nemt hvis man er ejer og har en fast p-plads i kælderen og så synes at, de nærmeste parkeringspladser skal friholdes til hvis man en dag skulle få nogle gæster eller en lækker håndværker på besøg.
    Men jeg synes, at det er fjollet, at folk som bor her (godtnok til leje) skal parkere allerlængst væk og slæbe varer og andet pikpak henover grusgrav og pløjemarker 😉
    Hvorfor ikke lade alle gæsteparkeringerne blive fri parkering for beboere efter “først til mølle” princippet?
    Og ja, jeg skal nok komme med et forslag til Promenadeforstyrrelsen…

    Vi ønsker selvfølgelig ikke at få vores bil “selvtægtet” (hvilket selvfølgelig også ville medføre en politianmeldelse) og vi er derfor nu blevet (næsten) lovlydige Promenadebeboere…
    Promenadesheriffer bliver vi nu aldrig.

    Nu jeg er igang med, at lufte mine frustrationer, så vil jeg også gerne nævne sagen omkring kajakker i Promenadebyen. Vi er super-kede af, at der ikke bliver mulighed for opbevaring af kajakker i kælderen.
    Jeg synes, at man i Promenadebyen skal overveje om man, med de bureaukratiske tilstande som hersker med regler og kancellisprog, ikke er ved at kvæle enhver kreativitet og “skævhed” i vores lille indhegnede samfund. Jeg synes at det ville være synd for området omkring havnen hvis det kunne indtænkes i en kulisse til genindspilningen af George Orwells “1984”…..

    Ovenstående er skrevet med et glimt i øjet, men med alvor bag 😉

    Mvh
    Jens

  8. Anette - Broen Avatar
    Anette – Broen

    Kære medbeboere

    Jeg er lige nødt til at kommentere på tråden!
    Bare for god ordens skyld, – så er det ikke mig, der har påsat ovenstående seddel på pgl.’s bil, selvom jeg har været flittig med sedlerne, – og der er fortsat et behov 🙁

    MEN det er jo tydeligt, at pgl. ikke ønsker at overholde vores fælles spilleregler i Promenadebyen mht. gæsteparkeringspladserne.

  9. Lisbeth, Broen 6, 4.tv Avatar
    Lisbeth, Broen 6, 4.tv

    Kære medbeboere
    Dette er et eksempel på afstand, ligegyldighed, vrede og måske angst. Trusler er i mine øjne altid et sørgeligt redskab, men der er ikke kun skurke eller helte i dette tilfælde. Der ligger hos “angriberen” en dyb frustration som jeg også bliver grebet af. Egoisterne, som ikke respekterer de nødvendige fælles spilleregler har et ansvar, som de bør stå ved

Discover more from Stævnen, Broen, Sejlet, Soldækket & Mesanen

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading