FREDAGS – MAD – CAFE – igen?

Kære gamle, nye og kommende deltagere i vores samlingscafe for Promenadebyen.

Ja nu er det efterhånden omkring et halvt år siden vi sidst mødtes i Marineforeningen og spørgsmålet er hvornår vi skal stile efter at påbegynde cafeen igen efter denne laaange coronapause.

Ganske vist er der fra førstkommende fredag, den 2l. maj, igen åbnet op for man kan mødes og spise sammen indenfor med op til 50 personer (dog stadig med mundbind/visir indtil man har sat sig ned) — men, men spørgsmålet er om vi alle er parate dertil, også selvom mange sikkert er blevet vaccineret inden da?? Er man ikke kræves negativ coronatest senest 72 timer forinden.

Vi påtænker at åbne vores fredagscafe så hurtig som mulig og det bliver med en omgang Wienerschnitzel til 75,- kr. og hvor Fredagscafeens kassebeholdning lige kan klare at give en øl/vand/glas vin til alle deltagere.

Før vi imidlertid går i gang, evt. allerede til den 21., så vil jeg gerne have en tilbagemelding fra jer på hvorvidt/hvornår i kunne tænke jeg at komme i cafeen igen, så vores gode kok, Johnny, ikke risikerer at stå med en masse schnitzler uden aftagere.

Så ring, sms eller mail venligst til mig for at kunne få et overblik over tilslutningen.

Mvh
Niels, Broen 8
mobil: 20435307
mail: niels@peach.dk


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *