Referat af bestyrelsesmøde i Parkeringslauget den 22. juni 2020

Deltagere: Erik (Broen), Tanja (Soldækket), Henrik (Mesanen).

Mødet holdt hos: Erik.

Referent: Erik.

Dagsorden:

1. Opfølgning på punkter fra bestyrelsesmødet den 11. februar 2020

1.1. Vedtægter

1.2. Nødudgangsskilte og nødbelysning i P-kælderen

1.3. Problemer med fjernaflæsning af elmålere

2. Nye punkter til dette møde

2.1. Vandindtrængning ved P-plads nr. 404.

3. Generalforsamling torsdag den 17. september 2020

4. Eventuelt

5. Mødekalender

1. Opfølgning på punkter fra bestyrelsesmødet den 11. februar 2020

1.1. Vedtægter

Den 3. marts 2020 var Erik og Henrik til møde hos vores advokat Niels Eriksen, hvor bestyrelsens forslag til ændring af ”Vedtægter for Parkeringslauget Promenaden” blev behandlet. Efterfølgende er formuleringen af et par punkter i forslaget ændret, så den bliver analog til formuleringen af de tilsvarende punkter i ejerforeningens vedtægter. Forud for bestyrelsesmødet var det ændrede forslag fremsendt til bestyrelsens medlemmer. På mødet blev forslaget gennemgået og godkendt.

1.2. Nødudgangsskilte og nødbelysning i P-kælderen

Der er blevet skiftet batterier i de fire nødudgangsskilte ved Soldækket, så de nu lyser – også når strømmen til P-kælderen afbrydes. To defekte nødudgangsskilte ved Mesanen er blevet udskiftet med nye armaturer. Alle nødudgangsskilte og al nødbelysning i P-kælderen er hermed i orden, og punktet er hermed afsluttet.

1.3. Problemer med fjernaflæsning af elmålere

Efter bestyrelsesmødet den 11. februar 2020 har firmaet Vores Elnet A/S igen været i P-kælderen den 13. februar, den 21. februar og den 27. februar for at finde årsagen til den elektriske støj, der giver problemer ved fjernaflæsning af elmålere i en del lejligheder i Stævnen, Broen og Sejlet. Firmaet Vores Elnet A/S har ikke efterfølgende meddelt, hvad konklusionen på problemet er blevet.

2. Nye punkter til dette møde

2.1. Vandindtrængning ved P-plads nr. 404

I maj 2019 gjorde brugeren af P-plads nr. 404 parkeringslaugets bestyrelse opmærksom på et problem med vandindtrængning over den pågældende P-plads. På grund af misforståelse mellem entreprenøren Raundahl & Moesby A/S og parkeringslauget blev problemet ikke løst, før brugeren igen i marts 2020 henvendte sig til parkeringslaugets bestyrelse. Umiddelbart herefter blev problemet midlertidigt løst, ved at firmaet Allan Led Hansen opsatte en tagrende under utætheden, så det neddryppende vand ledes bort fra P-pladsen. Det grundliggende problem bliver taget op af A/F Soldækket i forbindelse med den forestående 5-års-gennemgang af Soldækket. Punktet er hermed afsluttet for parkeringslaugets vedkommende.

3. Generalforsamling torsdag den 17. september 2020

På bestyrelsesmødet blev det besluttet at afsætte 60 minutter til generalforsamlingen i parkeringslauget. Erik koordinerer tidspunkter med ejerforeningens bestyrelse.

4. Eventuelt

Intet besluttet under dette punkt.

5. Mødekalender

Bestyrelsesmøde:

 – Tirsdag den 11. august 2020 kl. 18.30-19.00 hos Erik (umiddelbart før bestyrelsesmødet i E/F’et)

Generalforsamling:

 – Torsdag den 17. september 2020

 – Forslag, der ønskes behandlet på generalforsamlingen, skulle indsendes til bestyrelsen senest den 1. marts 2020.


Udgivet

i

,

af

Tags:

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *