Undskyld mit sprog, men det er simpelthen noget svinneri!!! 


Kære naboer

I dag kunne jeg ikke forstå hvad det var der lugtede så grimt i kælderen. Jeg fandt ud af at det skyldes at der ved pap containere under Mesanen ligger en kæmpe bunke husholdningsaffald.

Undskyld mit sprog, men det er simpelthen noget svinneri!!!

Udover at lugte vil der ikke gå lang tid inden der kommer rotter – så forhåbentlig vil den/de ansvarlige få det fjernet hurtigst muligt!

Udover det så flyder det både under Soldækket og Mesanen med pap ved siden af containere og sørme om der ikke er møbler stablet op. Helt ærligt – kør nu jeres affald på containerpladsen, hvem har i forestillet jer der skulle ryde op efter jer. Udover at det ligner en lodseplads er der jo også brandfare!

Vi er mange der bruger samme kælder, lad os nu holden den fornuftig ren og pæn!

Tak!


Venlig hilsen
John Henriksen 
Promenadebyen 14, 4.TH

Udgivet

i

, , ,

af

Tags:

Kommentarer

11 svar til “Undskyld mit sprog, men det er simpelthen noget svinneri!!! ”

  1. Lars Rex Avatar
    Lars Rex

    Det bliver efterhånden lidt patetisk med den kælder diskussion, minder mig om sommerens Roskilde festival og curling forældrene.
    Dem der har anbragt skrald i kælderen, skal fjerne det omgående, ved deres egen hjælp – det er ikke noget fællesskabs projekt.

  2. Jørn Lynge Avatar
    Jørn Lynge

    @Jesper Jensen
    Vores P-kælder er IKKE offentligt tilgængeligt område. Skønt administreret af P-Laug og Ejerforening ER det privat område !

  3. Peter Mørk Avatar
    Peter Mørk

    @Jesper Jensen

    Jamen tak for velkomsten Jesper. :) Jeg er jo så selv ny-indflyttet, så som nævnt så kender jeg ikke til protokollerne for hvordan disse ting klares internt imellem bygningerne. Men nu ligger affaldet jo hos os, men generer så eftersigende hele p-kælderen. Men vi så da gerne at der blev fundet en løsning, som jeg antog, ved at skrive her, at et bestyringsmedlem fra den givne bygning kunne håndtere, og nu ved de hvor de kan henvende sig. :)
    Jeg ser ikke at nogen har beskyldt nogen, ud over undertegnede, men nærmere pointeret at der opstår problematikker, hvilket vi bare skal løse i fællesskab. :)

  4. Jesper Jensen Avatar
    Jesper Jensen

    @Peter Mørk

    Ups bliver spændende om der kommer kø med undskyldninger nu det ses i tråden at Soldækket var blevet dømt.Desuden er der åbenbart indført en ny standard hvor folk hænges ud med fuld navn og adresse…..Ja velkommen til Promenadebyen siger jeg bare :-(

  5. John Henriksen Avatar
    John Henriksen

    @Peter Mørk
    Det er godt fanget Peter. Så er det opklaret hvor det kommer fra!

  6. Peter Mørk Avatar
    Peter Mørk

    Hejsa.
    Jeg fik videresendt dette opslag i går, og da jeg var nede med mit eget pap her i dag smed jeg lige fløjlshandskerne og dykkede ned i affaldet.
    Jeg kan konkludere at det tilhører 2 forskellige personer, som efter videre efterforskning er et par.
    Marc Wentzel Jensen og Camilla Wackerhagen Pallesen. (kraks fulde navne, håber det passer, ellers fremgår de som Marc Wentzel og Camilla Pallesen)
    Dette er gældende for både alle papkasserne som står stablet og for alle de affaldsposer som ligger og flyder.
    Jeg sidder i hvert fald her med et varmeregnskab tilbage fra hvor de boede på østre stationsvej. Efter at deres kærlighed er blomstret har de da investeret i en dejlig lejlighed helt nede i Promenadebyen 12, 5. mf. 5000 Odense C.

    Jeg skal ikke gøre mig klog på hvad protokollen er for denne slags problematikker, men hvis der er nogen som kender dem, må i gerne gøre dem opmærksomme på at de skal fjerne det.

    Vh.
    Peter Mørk
    Nr. 38, 1, 2

  7. Jesper Jensen Avatar
    Jesper Jensen

    @Birk Kromann

    Det er ikke privat grund, det er en ejerforening.

    http://www.datatilsynet.dk

    citat: Der stilles krav om forudgående tilladelse fra politidirektøren. Det er en betingelse for at opnå tilladelse, at overvågningen er væsentlig af hensyn til kriminalitetsbekæmpelse.

    Affaldsproblemer er vel ikke under dette :-)

    1. Marie, nr 2, 1. Avatar
      Marie, nr 2, 1.

      Kan man evt sidestille, at det at udsætte en bygning for brandfare, er kriminalitet?
      Vi kan godt tilslutte os videoovervågning – at vi (i vores lejlighed altså) skulle blive filmet, tvivler jeg på kan bruges til noget!

  8. Birk Kromann Avatar
    Birk Kromann

    Morten :
    Nogen der kender reglerne for dette.???

    Fordi det er privat ejendom må man gerne sætte overvågning op, jeg tror bare ikke det hjælper det helt store. Jeg bor selv i Mesanen og er ret træt af at blive mødt af det syn hver gang vi er nede med pap og papir. Specielt fordi det jo lidt er en luksus, at der overhovedet er containere til pap og papir.

    Birk
    36, 2. 3

  9. Morten Avatar
    Morten

    Enig.
    Jeg har flere gange prøvet at tale med beboerne på Soldækket og opsat opslag med info om hvordan affald bør håndteres.
    Men faktum er at man taler for døve øre .( Selvfølgelig ikke alle)
    Der er tilsyneladende nogle få af beboerne på Soldækket og nu også Mesanen som vi ikke kan nå, desværre.
    Måske kan vi få udlejerne af de mange lejligheder der lejes ud på Soldækket og Mesanen til at reagere med info til deres lejere. ?

    Hvis hver bygning sætter et camera op og vi laver skiltning med at der er video overvågning så er der vel intet der kan forhindre os i dette eller hvad. ??
    Det koster ca. 3000,- pr sæt.

    Nogen der kender reglerne for dette.???

    Det er selvfølgelig noget der skal besluttes i de forskellige bestyrelser først.
    Men er der tilslutning for video overvågning så giv jer til kende så vi kan få en debat igang.

  10. Michael Solberg Avatar
    Michael Solberg

    Jeg er fuldstændig enig med John.
    Det er jo efterhånden altid at der ligger noget og flyder i kælderen, som ikke burde være der. For at komme det til livs, bør der komme videoovervågning op i kælderen. Dem der evt. brokker sig over det, er nok også dem der har noget at skjule…
    Mon dem der smider deres affald tænker på, at det er mine og andres fællesudgifter som skal betale for oprydningen – med risiko for at alle vil få forhøjet denne i fremtiden…
    Hvis jeg opdager nogle der smider affald, tøver jeg ikke med at råbe dem an…

    Michael
    Nr 12, 5 th.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *