Tømreren kommer på mandag på din altan

Kære beboere i Stævnen,

Vigtig gennemgang og udbedring af bygningens altaner og nedløbsrør

Nu er tiden kommet til at få gjort færdigt efter 5-års gennemgangen. Næste projekt er udbedring af altanerne. Når vi så er i gang får vi kontrolleret alle nedløbsrør. Disse udbedringer er ikke omfattet af byggegarantierne, og betales derfor af A/F Stævnen

Udbedring af altanerne

Mange lejligheder har klaget over ”dryp” fra overboens altan. I flg. konklusionerne på 5. års gennemgangen er altanerne udført efter forskrifterne. At det så ikke virker godt nok er ærgerligt, men det vil forsøge at rette op på.

Den metalbund, der ligger under brædderne, bliver tætnet i pladesamlingerne, så vi kan undgå, at der kan løbe vand igennem til underboen. Det sikres samtidigt, at vandet kan finde vej til nedløbet. Og så gøres det nemmere at komme til at rense ved nedløbsrøret.

Denne gennemgang skal foretages i alle lejligheder og udgiften dækkes af A/F Stævnen.

 Udskiftning nedløbsrør

Flere lejligheder har meldt tilbage, at nedløbsrøret ved altanerne er utæt/frostsprængt. Alle nedløbsrør kontrolleres og de beskadigede udskiftes. Hvis du ikke har meldt at du har et skadet nedløbsrør endnu så giv hurtigt besked til Lars B Hansen, 5.1. Så har tømreren rørene med fra start. A/F Stævnen betaler for udgiften.

Afrensning af alger

Flere steder på facaderne er der begyndende algebegroning. Nogle steder på grund af dårligt virkende afløb fra altanerne. Det fjernes i forbindelse med gennemgangen.

Adgang til lejlighederne

Eftersyn og udbedringer forventes at tage i gennemsnit en times tid pr. lejlighed. Tømreren skal have adgang til lejlighederne, og helst så fleksibelt som muligt. Han kommer hurtigst rundt, når han kan flytte sig til næste, nærmeste lejlighed.

 

Derfor skal alle aflevere en ekstranøgle med lejlighedsnummer og navn på i Jørgen Carstensen 4.4’s postkasse senest fredag d. 9/1 kl. 18

broedsgaard

 

 

Tømreren hedder Lenni Brødsgaard Kristensen. Han arbejder med opgaven fra mandag d. 12/1 til fredag d. 16/1. Alle dage fra kl. 7.00 til kl. 15.00. Han starter i øverste lejlighed og arbejder sig nedad. (På førstedagen starter han hos Tove i stueetagen og vil derfor være på 9. sal lidt efter kl. 7!)

Han ringer på inden han går ind, så du selv har en chance for at åbne for ham.

Bestyrelsen, A/F Stævnen , Jørgen Carstensen

Link til udskrivning af Altaner og nedløb


Udgivet

i

, ,

af

Tags:

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *