Status på 5 års gennemgang

Det er nu ca. en måneds tid siden at vi afleverede vores mangelister. I forbindelse med 5 års gennemgangen blev begge bygninger (Stævnen og Broen) samt fælles arealer gennemgået grundigt af rådgivende ingeniører Henneby Nielsen. Samtidig afleverede ejere lister med mangler til ejerforeningen.

På trods af at vi havde indkaldt relevante interessenter til mangelgennemgangen deltog ingen fra hverken det nye Sjælsø Aps eller fra MT Højgaard.
Henneby Nielsen har efterfølgende udarbejdet en rapport som er tilsendt vores advokat Jesper Hauschildt.
Vores advokat har afsendte hele rapporten indeholdende alle de registrerede mangler på både bygninger, fælles arealer samt de enkelte lejligheder.

Alle vores krav er i første omgang blevet afvist af MT Højgaard. MT Højgård ønskede at vores krav i stedet blev videresendt og anmeldt overfor alle underleverandører.

Samtidig pågår der en vurdering af alle de anmeldte mangler om hvorvidt at disse reelt kan indgå i en 5 års mangelgennemgang.

Der er derfor fortsat ingen konkret afklaring om vores mangler bliver honoreret eller ej. Bestyrelserne i A/F Broen, A/F Stævnen og Ejerforeningen har fuld tillid til at vores hjælpere – advokat Jesper Hauschildt og rådgivende Ingeniører Henneby Nielsen varetager vores interesser på bedste vis.

Seneste nyt i 5 års mangelgennemgangen er at HTH køkkener (Unoform) tilsyneladende er indstillet på at opfylde deres forpligtelser. I den forbindelse vil de ejere der har påført mangler der kan henføres til Unoform blive kontaktet på et eller andet tidspunkt med henblik på at få afhjulpet manglerne. Det forudsættes dog at manglerne er reelle og kan henføres til vilkårene i AB92.

Som det fremgår af ovennævnte så er der tale om en langstrakt proces og vi vil løbende holde ejerne orienteret via hjemmesiden. Alle ejere er selvfølgelig også velkommen til at kontakte deres respektive bestyrelser i A/F Stævnen og A/F Broen for yderligere oplysninger.

 

 


Udgivet

i

, ,

af

Tags:

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *