“Hjertet i din bygning” – er gået i stå.

Øjeblikket har nu varet flere dage, og det er lige nu usikkert hvornår det holder op.

Et øjeblik!

Elevatorreparatøren (KONE) har fået besked på at lave en langtidsholdbar løsning hurtigst muligt.  Tidsplanen kender vi desværre ikke i øjeblikket.
Elevatoren gik i stå i Pinsen, og står stadig stille med en besked om, at den snart er køreklar. Det har været en misvisende besked fra reparatørens side.

På grund af ferie er arbejdet først kommet i gang i går, tirsdag.Det viser sig, at elevatoren er slidt ned og skal gennemgå en meget grundig, og dyr renovering, som ikke har kunnet igangsættes uden bestyrelsens godkendelse. Bestyrelsen har bedt KONE om at foretage en langtidsholdbar udbedring selv om den er dyr. En midlertidig løsning kan betyde usikkerhed og mange driftsstop, og det kan vi ikke leve med.

KONE arbejder på at fremskaffe de nødvendige materialer. Når vi ved mere om tidsperspektivet informerer vi hurtigst muligt.

Kik ind til din nabo og hør om der er brug for hjælp. Er der beboere der har brug for hjælp i anledning af driftsstoppet kan man også henvende sig til bestyrelsen, Lars B Hansen, 5. 1, 60 95 58 74

/Jørgen, Stævnen 4.4


Udgivet

i

, ,

af

Tags:

Kommentarer

2 svar til ““Hjertet i din bygning” – er gået i stå.”

  1. Kresten Avatar

    Hej Jørgen.
    Vi i Broen vil godt lige have en melding om skaden, så vi kan få sikkerhed for, at vi undgår lignendenedbrud, ved ikke at være rettidige.

  2. Jørgen Carstensen Avatar
    Jørgen Carstensen

    For 3 timer siden var der uhyggelige perspektiver i sigte: Reservedele til elevatoren kunne leveres om ca. 5 uger fra Tyskland, og montering ville vare 4-5 dage = 6 ugers driftsstop på elevatoren.

    Sidste nyt: Der er fundet en brugbar, hovedrenoveret reservedel på Sjælland, som i bedste fald leveres her i løbet af imorgen + montering 4-5 dage = 6 dages driftsstop.

    Altså, hvis det går godt kan elevatoren bruges igen på næste onsdag.

    En uge uden elevator er lang tid. 6 uger er dog uoverskueligt meget værre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *