Status på port i p-kælderen

Parkeringslauget har siden slutningen af november, hvor porten faldt ned, arbejdet på at fremskaffe tilbud på en ny port.

Vi har nu tilbud fra 3 forskellige udbydere, som vi vurderer på. Det er en stor investering, så vi vil gøre vores ypperste for at træffe den rigtige beslutning.

Derfor har vi, i første omgang, lagt tilbuddene ud til de respektive A/F-bestyrelser, der har møder i nærmeste fremtid. Dette for at få så mange input som muligt med henblik på at vælge den rigtige løsning. Byd også selv gerne ind, hvis du har teknisk viden om porte.

Det er til info med i overvejelserne at få tidsstyring på porten, så den automatisk vil være åben i et tidsrum om morgenen og sen eftermiddag. Derved kan der spares mange åben/luk kørsler.

Det er planen, at der træffes en beslutning på det næste møde i Parkeringslauget den 20. februar.

Bh.

Parkeringslauget

Kjeld Overgaard
Sekretær


Udgivet

i

,

af

Tags:

Kommentarer

2 svar til “Status på port i p-kælderen”

  1. Bent Hansen Avatar
    Bent Hansen

    En mekanisk port, som den nuværende giver kun en falsk tryghed mod tyveri og vandalisme og i betragtning af levetiden(3-4 år) er løsningen alt for dyr.
    En skildtet overvågningsløsning er mere effektiv og har en betydelig længere levetid, desuden er den næsten uden vedligeholdelse og energiforbrug. Prisen på installationen afhænger af hvor krævende vi er men den er sandsynligvis lavere. Den kræver en tilladelse fra politiet og den får vi, blot vi søger med de argumenter som vi allerede har.

    Hvis der er tvivl om løsningsmulighederne for vores parkeringskælder, så kunne man spørge et specialistfirma om deres forslag til sikringen. Det kan ikke koste meget.

  2. Birgit Avatar
    Birgit

    Tak. Endelig en opdatering omkring porten. Det er vi flere der har afventet længe.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.