FREDAGSCAFE den 8. april – i nye rammer.

DESVÆRRE har man oplyst mig om, at indtil videre er det ikke muligt at vi kan holde vores cafe i Marineforeningen!
På et møde i foreningen for et par dage siden blev man tilsyneladende enige om, at det ikke kan lade sig gøre da der ikke var nogen der var villige til at passe stedet imens vi var der fra 17-20 om fredagen.
Jeg ved ikke om dette er absolut holdbart i fremtiden, men ifølge min telefonsamtale med næstformand Lars i går aftes, kunne han ikke se noget håb om ændring.

Derfor har jeg i stedet for fået en aftale med Restaurant Nordatlanten så vi genoptager vores gamle aftale om at mødes der foreløbig her i april måned begyndende fra førstkommende FREDAG, den 8. april – kl. 16 – 17,30.
Denne ordning gælder dog ikke Langfredag, den 15. april, bortset fra man kan tilmelde sig en brunchaftale (der er en brunchkoncert),
eller man er også velkommen til at komme til koncerten (gratis) og så købe en øl, et glas vin eller sodavand til alm. priser.

Generelt ser vores nye (forhøjede) priser på restauranten således ud:
flaskeøl, sodavand/most: kr. 30,-
Husets vin: kr. 250,- pr. flaske
– – : kr. 60,- pr. glas.
Kaffe: alm. priser.
Det er jo noget forhøjede priser, men sådan er det!

Vi kan ikke regne med at kunne komme derover i maj måned grundet konfirmationsfester, firmaaftaler mm., så jeg har i stedet for
intentioner om at kunne få en aftale med Promenadebyens cafe, så vi evt. kan være der fremover.

Men foreløbig ses vi forhåbentlig på fredag, og har i mulighed for det, så lad mig få en besked om i kommer så jeg kan videregive til Restauranten om vi bliver 10, 20 eller 30.

På gensyn
Niels
Mail: niels@peach.dk
Mobil/SMS: 20435307


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *