Referat af bestyrelsesmøde i Parkeringslauget den 17. september 2019

  

Deltagere: Erik (Broen), Tanja (Soldækket), Henrik (Mesanen).

Mødet holdt hos: Tanja.

Referent: Erik.

  

Dagsorden:

1. Halvårsregnskab

2. Opfølgning på punkter fra bestyrelsesmøderne den 20. februar og den 29. april 2019

2.1. Vedtægter

2.2. Stævning

2.3. Rengøring

2.4. Grønne nødudgangsskilte

2.5. Eftersyn af brandslanger i P-kælderen

2.6. Maling af sprinklerrør i P-kælderen omkring Sejlet

2.7. Persondataloven

3. Nye punkter til dette møde

3.1. Rengøring af luftskakte

3.2. Ladestik/ladebokse til elbiler

3.3. Vandindtrængning i P-kælderen

4. Det kommende fællesmøde for alle bestyrelser i Promenadebyen

5. Eventuelt

6. Mødekalender

  

1. Halvårsregnskab

Forud for bestyrelsesmødet var halvårsregnskabet for perioden 01.01.2019 – 30.06.2019 udsendt til bestyrelsens medlemmer. På mødet blev halvårsregnskabet gennemgået. Halvåret har givet et samlet underskud på kr. 6.163. Underskuddet skyldes primært udgiften på kr. 43.750 til maling af sprinklerrør. I det samlede budget for 2019 er der taget højde for denne udgift. Egenkapitalen pr. 30.06.2019 er kr. 134.136.

  

2. Opfølgning på punkter fra bestyrelsesmøderne den 20. februar og den 29. april 2019

  

2.1. Vedtægter

Forud for bestyrelsesmødet havde Erik fremsendt et udkast til vedtægter for Parkeringslauget Promenaden til bestyrelsens medlemmer. På mødet blev udkastet grundigt behandlet, og bestyrelsen enedes om en enkelt ændring. Erik sørger for tilretning og sender herefter udkastet ud til alle medlemmer af Promenadebyens bestyrelser med henblik på, at det kan sættes på dagsordenen for fællesmødet den 15. november 2019.

  

2.2. Stævning

Den 18. maj 2019 blev vores Påstandsdokument indsendt til Retten i Odense. Den 3. juni 2019 blev der afholdt hovedforhandling i retten, og den 1. juli 2019 blev dommerkendelsen afsagt. Parkeringslauget Promenaden blev dømt til at betale kr. 150.000,00 til Promenadebyen I ApS. Hertil kommer procesrenter, sagsomkostninger til dækning af modpartens og vores advokatudgifter samt retsafgift. Alt medregnet i alt kr. 224.565. I forbindelse med betaling af dette beløb har parkeringslauget lånt kr. 125.000 af ejerforeningen. Den 9. juli 2019 holdt bestyrelsen møde med vores advokat Niels Eriksen, Ideal Advokatfirma P/S, hvor dommerkendelsen blev gennemgået med henblik på, om vi skulle anke dommen. Det blev besluttet, at dommen ikke ankes. Modparten har heller ikke anket dommen, selv om de havde krævet en større erstatning end kr. 150.000. Punktet er hermed afsluttet.

  

2.3. Rengøring

Som aftalt på bestyrelsesmødet den 20. februar 2019 har Erik lavet endelig aftale med Torbens Erhvervsservice vedrørende rengøring af P-kælderen en gang hvert kvartal. Punktet er hermed afsluttet.

  

2.4. Grønne nødudgangsskilte

Der mangler stadig lys i de to nødudgangsskilte i P-kælderen vest for Mesanen. Efter mødet har en henvendelse til Dansk Installations Teknik A/S bekræftet, at nødudgangsskiltene ikke er korrekt forbundet til elnettet. Henrik sørger for, at Dansk Installations Teknik A/S får rettet fejlen. På bestyrelsesmødet blev det desuden besluttet, at Henrik og Erik tirsdag den 5. november 2019 kl. 16.15 gennemgår alle nødudgangsskilte og al nødbelysning i hele P-kælderen (skal virke i tilfælde af strømsvigt).

  

2.5. Eftersyn af brandslanger i P-kælderen

Parkeringslaugets bestyrelse har i henhold til beslutning på bestyrelsesmødet den 15. oktober 2018 indgået aftale med Lotek A/S om en årlig trykprøvning/kontrol af brandslanger/brandskabe i P-kælderen. Den 26. august 2019 blev brandslanger/brandskabe trykprøvet/kontrolleret af Lotek A/S. Eftersynet afdækkede nogle få mindre fejl/mangler. Erik sørger for, at fejlene/manglerne på brandudstyret udbedres.

  

2.6. Maling af sprinklerrør i P-kælderen omkring Sejlet

I begyndelsen af juni måned 2019 blev sprinklerrørene i P-kælderen på begge sider af Sejlet renset og malet. Bestyrelsen takker de bilejere, der har P-plads i det berørte område, for deres store tålmodighed og fleksibilitet i forbindelse med malerarbejdet. Bestyrelsen takker ligeledes de bilejere, der under arbejdet stillede deres P-plads til rådighed, således at alle, der under arbejdet ønskede en midlertidig erstatningsplads, kunne få en sådan. Punktet er hermed afsluttet.

  

2.7. Persondataloven

Forud for bestyrelsesmødet havde Erik fremsendt et udkast til ”Databeskyttelsespolitik for Parkeringslauget Promenaden” til bestyrelsens medlemmer. På bestyrelsesmødet blev udkastet behandlet og enstemmigt godkendt. Erik sørger for, at dokumentet kommer på vores hjemmeside under fanebladet “Dokumenter vedrørende P-lauget” (her ligger i forvejen en ”Databehandleraftale mellem Parkeringslauget Promenaden og LEA Ejendomspartner A/S).

  

3. Nye punkter til dette møde

  

3.1. Rengøring af luftskakte

I nogen tid har blade og affald i luftskaktene i P-kælderen stoppet for afløbene i bunden af luftskaktene. Dette har medført, at regnvand løb ind i P-kælderen. Efter aftale med Erik har Torbens Erhvervsservice forud for bestyrelsesmødet renset luftskaktene og afløbene for blade og andet. Punktet er hermed afsluttet.

  

3.2. Ladestik/ladebokse til elbiler

På bestyrelsesmødet i Ejerforeningen Promenaden den 19. august 2019 påtog ejerforeningens bestyrelse sig opgaven vedrørende problemstillingerne i forbindelse med eventuel etablering af ladestik/ladebokse i Promenadebyen. Punktet er hermed indtil videre afsluttet for Parkeringslauget Promenadens vedkommende.

  

3.3. Vandindtrængning i P-kælderen

Der er vandindtrængning i P-kælderen forskellige steder. Parkeringslaugets bestyrelse tager løbende problemerne op. Et problem med vandindtrængning ved væggen syd for Mesanen er blevet løst af Mesanens entreprenør Raundahl & Moesby A/S uden omkostning for parkeringslauget. For tiden forhandler Mesanens ejer med Raundahl & Moesby A/S om problemer med vandindtrængning ved Mesanens nordøstlige hjørne. Henrik og Erik gennemgår P-kælderen tirsdag den 5. november 2019 med henblik på at lokalisere andre vandindtrængningssteder (herunder området syd for Sejlet).

  

4. Det kommende fællesmøde for alle bestyrelser i Promenadebyen

Parkeringslaugets bestyrelse ønsker følgende to emner på dagsordenen for fællesmødet for alle bestyrelser i Promenadebyen fredag den 15. november 2019:

 – Orientering om stævningen/retssagen

 – Forslag til nye vedtægter for Parkeringslauget Promenaden

Erik bringer ønskerne videre til ejerforeningens bestyrelse, der står for arrangementet.

  

5. Eventuelt

Intet besluttet under dette punkt.

  

6. Mødekalender

Inspektion af P-kælder (nødbelysning og vandindtrængning – Henrik og Erik deltager).

 – Tirsdag den 5. november 2019 kl. 16.15

Bestyrelsesmøder:

 – Tirsdag den 5. november 2019 kl. 18.00 hos Henrik (Mesanens fælleslokale)

 – Tirsdag den 11. februar 2020 kl. 17.00 hos Henrik (Mesanens fælleslokale)

Fællesmøde for alle bestyrelser i Promenadebyen:

 – Fredag den 15. november 2019 kl. 17.30

Generalforsamling:

 – Onsdag den 22. april 2020

 – Forslag, der ønskes behandlet på generalforsamlingen, skal indsendes til bestyrelsen senest den 1. marts 2020.

  


Udgivet

i

,

af

Tags:

Discover more from Stævnen, Broen, Sejlet, Soldækket & Mesanen

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading