Valg til bestyrelsen i Stævnen 2018

Valg til bestyrelsen i Stævnen – stem på Dorte, Jesper – og Lars
Det er med blandede følelser, at jeg ser på valg ved den kommende generalforsamling. Jeg kan ikke lide, når jeg fornemmer, at der kan være dårlig kemi mellem nogle af de opstillede. Jeg kan bedst lide, at kalde en skovl for en skovl og en spade for en spade.
Jeg har ikke boet længe i Stævnen (fra 1. dec. 2017), men har dog i kraft af lejlighedsbesiddelse og udlejning fra start prøvet at følge med i, hvad der foregik.
Formand Lars har jeg altid oplevet som en imødekommende person, som man kunne søge hjælp og vejledning hos ved tvivlsspørgsmål. Venlig og ringede altid retur, når han var optaget.
Det skuffer mig, når jeg fornemmer, at den nuværende bestyrelse ikke har tillid til et par af kandidaterne, Jesper og Dorte. Jeg bor i lejligheden oven over dem. Lejligheden var i en periode udlejet til en familie med larmende børn. Bestyrelsen ved formand Marie accepterede, at Jespers og Dortes lejlighed nærmest var ubeboelig, pga. motorcykelkørsel, hoppen på konvektorgrav, råben fra terrasse fra etagen ovenover …
Jeg havde selv forud for bestyrelsens involvering holdt møde med Jesper og lejer, hvor vi var enige om at problemer skulle klares ved dialog. Jeg var ikke inddraget i bestyrelsens beslutning. Når jeg ringede til lejer om larm, fik jeg at vide, at formanden Marie havde givet lov – såvel mig som Jesper var kørt ud på et side-spor – også selv om jeg kunne tale almindeligt med lejer. Og det er ikke gratis, når børn får store friheds- grader, så der er udgifter til el, gulv … I større målestok ville det være ansvarspådragende for bestyrelsen.
Jeg mener, at Jesper og Dorte kan blive et aktiv for bestyrelsen. De har ofte været til stor hjælp for mange lejere. Personligt er jeg blevet sparet for et 6-cifret beløb, da Jesper tog et foto på rette sted og tid, så en omfattende vandskade blev dækket af forsikringen. Uden Jespers hurtige handling kunne det have kostet dyrt for mig. Jeg tror ikke, at min lejlighed er den eneste, som har VVS, der kan forvolde vandskade.
Jesper har stoppet sin aktive hjælp til beboere med baggrund i at støtte bør gå begge veje. Den behandling han fik af bestyrelsen i forbindelse med larm fra lejer oven over har sat dybe spor. Lidt diplomati havde gavnet. Skuffelsen har bevirket, at han ikke længere stiller sig til rådighed med hjælp og vejledning. Den er der brug for, hvis Stævnen skal fungere optimalt, økonomisk, vedligeholdelsesmæssigt og funktionelt. Og skulle Jespers tone være lidt kontant, provokerende og engageret – som klassens frække dreng – har jeg tillid til,at de gamle i bestyrelsen kan klare udfordringen. Alle positive kræfter må stå sammen om Stævnen.
Jeg håber, at min udlejning af lejlighed, kan belyse noget af kemien mellem Dorte/ Jesper og bestyrelsen.
Håber for et godt valg for Dorte og Jesper. Regner også med at stemme på Lars.
P.s. Går ud fra, at afstemningsregler behandles før afstemning.

Med venlig hilsen

Kaj Ludvigsen, lejlighed 8.3.


af

Tags:

Kommentarer

3 svar til “Valg til bestyrelsen i Stævnen 2018”

  1. Morten Avatar
    Morten

    Kære kaj og co.
    Det er super ærgerligt at du og andre vælger at bruge denne fælles hjemmeside til denne slags kommunikation omkring bestyrelsen på stævnen og sprede facke news omkring din gøren og laden med dine lejere som chikanerede underboen, den såkaldte “slemme dreng” i klassen. ( din beskrivelse).
    Dine lejere blev opfordret til at følge reglerne af bestyrelsen.
    Men en bestyrelse har ingen myndighed og kan intet gøre når dine lejere ikke ville lytte..
    Træls at du / stadig bore i denne sag.
    Det var dine lejere, dit ansvar..

    Hvis i ville noget godt med dette her, så kunne i have valgt at invitere os alle sammen til et lille fælles beboer møde for alle Stævnens beboere. Her kunne vi så tale frit sammen og se hinanden i øjenhøjde.
    Dette i stedet for at man går rundt og ringer på dørene for manipulerer at tale ens sag og kritisere bestyrelsen og holder små lukkede møder mm
    Dette gør jo da kun alting værre.
    Det har jo intet med samarbejde eller åbenhed at gøre.

    Der er altid 2 sider af en sag.
    I fremlægger den efter min mening fejlagtig. Jeg har både set og oplevet begge sider i flere sager.
    Dette ønsker jeg ikke at uddybe offentligt som jer.
    Det kan vi tale om i et fælles forum.

    Jeg håber faktisk dette bliver slette fra denne ellers gode fælles hjemmeside.
    Jeg opfordre til at kommunikere sammen og ikke på denne måde.
    Det er der ingen der vinder på.

    Jeg har selv været med til at få lavet det om så der kan komme flere med ind i en bestyrelse.
    Derfor håber jag at det er flere der vil deltage i bestyrelse arbejdet og bakker 100% på den nuværende bestyrelse.
    Jeg tror ikke at det er en god ide at 2 personer fra samme lejlighed kan side i samme bestyrelse. Derfor vil jeg til næste år foreslå en vedtægsændring omkring dette.

    Jeg håber at vi ses i aften.
    Hilsen
    Morten og Helle Kyndbøl

  2. Kaj 2-8-3 Avatar
    Kaj 2-8-3

    @Marie Møllegaard

    Kære Marie

    Tak for din hilsen.

    Hvis en gammel sag stadig giver problemer, bør den ikke lukkes – derfor berører jeg husorden, når larm giver problemer. Og er der ikke er den nødvendige kommunikation, må vi alle må være med til af forbedre den. Jeg respekterer holdninger, uanset uenigheder, som vi burde have haft en god snak om.

    Jeg påstår ikke, at du giver lov til chikane. Det afhænger af, om man bevidst søger at genere andre. Den 1000 år gamle sag sluttede 1. dec. 2017, men forløbet giver fortsat frustrationer hos Dorte og Jesper. Jeg har reageret på et støjproblem, hvor bestyrelsen har bedt Jesper “udvise større forståelse”. Det er vist at rette smed for bager. En nuværende bestyrelse, som efter din formandstid, bakker ud af problemerne mener jeg ikke er rimeligt. Du var med til at tage et ansvar, som jvf. referat fra bestyrelsesmøde 15. maj 2017 blev frafaldet af nuværende bestyrelse med ”det er bestyrelsens helt klare holdning at vi ikke vil inddrages i private konflikter mellem parter”.

    At min lejer bruger Marie til retfærdiggøre larm, er uden min for min involvering. Havde jeg været inddraget i bestyrelsens behandling og kommunikation ville problemer være undgået.
    Jeg anbefaler god kommunikation og bedre tone for os alle.

    Venlig hilsen

    Kaj Ludvigsen

  3. Marie Møllegaard Avatar
    Marie Møllegaard

    Kaj du tager en gammel sag op, og for godt ordens skyld: jeg har aldrig givet nogen lov til at chikanere andre i ejendommen.

    Jeg ønsker ikke at blive hevet ind i den her sag! Det er 1.000 år siden – lad os nu alle komme videre i en god tone!

Discover more from Stævnen, Broen, Sejlet, Soldækket & Mesanen

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading