Referat fra bestyrelsesmøde i A/F Stævnen 15/3 2018

Referat fra bestyrelsesmøde i A/F Stævnen 15/3 2018.

Dagsorden:

  1. Generalforsamlingen 2018
  2. Budget 2018 herunder drøftelse af størrelsen på fællesudgifter ex. forbrug
  3. Gennemgang af indkomne forslag til den kommende generalforsamling
  4. Drøftelse af overtryk i affaldsskakten
  5. Fællesmøde i Ejerforeningen 19. marts
  6. Eventuelt

Ad 1)

Vi beder Kim Johansson fra LEA om at være dirigent på generalforsamlingen da han er til stede i forvejen. Vi mangler en referent og vi vil spørge nogle mulige emner om de kan være os behjælpelig med at skrive et referat fra generalforsamlingen. Da det er Ejerforeningen der står for den praktiske del af gennemførelsen skal vi ikke foretage yderligere. Vi forventer at starte kl. 16.30 hvilket skal meddeles LEA snarest muligt. Modtagne forslag sendes til LEA så de kan udsendes sammen med indkaldelsen. Som tidligere meddelt stopper Morten Kyndbøl og da vi i forvejen skal have indvalgt et ekstra bestyrelsesmedlem skal der derfor vælges 2 nye medlemmer udover det medlem der er på valg i forvejen.

Ad 2)

Vi gennemgik udkastet til budget 2018 som vi har modtaget fra LEA og vi godkender det som det foreligger til generalforsamlingen dog med den tilføjelse at bestyrelseshonoraret skal forhøjes med udgiften til det ekstra medlem. Vi vil også anbefale uændret bidrag til A/F.

Ad 3)

Vi gennemgik de indsendte forslag og drøftede vores holdning til disse. Forslagene der alle var indsendt rettidigt er videresendt til LEA se punkt 1 så de kan blive udsendt sammen med indkaldelsen til generalforsamlingen.

Ad 4)

Morten har haft møde med GK Ventilation angående problemer med overtryk i affaldsskakten. Odense Renovation som også var indbudt til mødet, mødte desværre ikke op. Morten Kyndbøl fortalte at GK meddelte at vores ventilationsanlæg fungerer fint. Kan dog bedres ved at opsætte en mere kraftig ventilator. Effekten af dette er dog ukendt tilligemed udgiften hertil.

Odense Renovation har efterfølgende foreslået at der opsættes et nyt spjæld der åbner automatisk når der suges og ellers lukker igen når der ikke suges affald.

Status er nu at vi afventer et løsningsforslag fra Odense Renovation på opsætning af nyt spjæld som lukker for overtryk fra P-kælderen. Beskrivelse af problemet fra GK Ventilation medsendes dette referat som bilag til orientering.

Ad 5)

Lars deltager alene som repræsentant fra Stævnen. Tager p-forhold på Finlandsgade med til mødet.

Ad 6)

Defekt rude på 6. sal er nu udskiftet og udgiften hertil dækkes som forsikringsskade. Det er LEA som har været vores hjælper i sagen og LEA oplyser at der ikke er nogen selvrisiko i sagen.

Der er ikke aftalt nyt bestyrelsesmøde møde inden generalforsamlingen.

For referatet:

Lars Baagøe Hansen, 5. sal.

 


Udgivet

i

,

af

Tags:

Discover more from Stævnen, Broen, Sejlet, Soldækket & Mesanen

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading