Referat fra generalforsamlingen i Parkeringslauget Promenaden 26/4 2017.

Referat fra generalforsamlingen i Parkeringslauget Promenaden 26/4 2017.

Dagsorden:

  1. Valg af dirigent og referent
  2. Bestyrelsens aflæggelse af årsberetning for det seneste forløbne år
  3. Bestyrelsens forelæggelse til godkendelse af årsregnskab og status med påtegning af revisor
  4. Bestyrelsens forelæggelse til godkendelse af driftsbudget for det løbende regnskabsår
  5. Valg af medlemmer til Parkeringslaugets bestyrelse
  6. Behandling af indkomne forslag
  7. Eventuelt

Ad 1)

Som dirigent valgtes Anders Møllegaard, Stævnen og som referent Lars Baagøe Hansen, Stævnen. Anders Møllegaard konstaterede at alt var i overensstemmelse med foreningens vedtægter og dermed var generalforsamlingen lovlig og beslutningsdygtig.

Ad 2)

Bestyrelsens beretning 2017

Siden sidste år er der kommet 24 nye p-pladser til under Mesanen. Det vil igen sige mere trafik og derfor appellerer vi igen i år til at man kører forsigtigt og hensynsfuldt. Også når man skal ud gennem porten. Vi har i det forgangne år haft flere påkørsler af porten, både foroven og i venstre og højre side. Vi vil gerne bede om, at man henvender sig til bestyrelsen, når/hvis man påkører porten vores telefon nummer hænger på en seddel på hver side af porten. Vi har opsat et spejl, som gerne skulle hjælpe til at synliggøre medtrafikanter i parkeringskælderen.

Vi vil igen gøre opmærksom på, at P-kælderen er beregnet til parkering af biler og ikke er pulterkammer jf. vores vedtægter. Vi har lagt sedler, hvor vi har gjort opmærksom på reglerne, men der desværre stadig nogle få personer mener, at man kan omgå dem. I året, der gik, har der også været store problemer med papircontainerne, som har været brugt til meget andet end papir. Dette syntes dog til at fungere tilfredsstillende nu.

P-kælderen blev rengjort i slutningen af juni med fejemaskine, dog var der få områder, som ikke blev fejet da maskinen ikke kunne komme ind alle steder, så i den forbindelse blev der indkøbt koste og skovle som man gerne må låne. Vi prøver at få kælderen fejet igen i år.

Lister med ejere af parkeringspladser er blevet lagt på hjemmesiden. Bestyrelsen i parkeringskælderen har ligeledes påtaget sig at lave tilsvarende lister for pladserne på terræn. Listen bliver opdateret efterhånden som vi får tilbagemeldinger fra udlejer.

I løbet af det kommende år vil der blive foretaget oprydning af cykler i kælderen, så vi henstiller til at man retter sig efter de sedler, som vil blive uddelt i de forskellige huse. Herreløse cykler vil derefter blive afhentet af hittegodskontoret,

Der arbejdes på at få vedtægterne for parkeringslauget ændret, da de nuværende regler er lavet på et tidspunkt, hvor man troede, at der til hver lejlighed ville være en parkeringsplads. De nuværende vedtægter er uhensigtsmæssige for den nuværende situation. Der arbejdes på at lave vedtægter som minder om de vedtægter, der gælder for ejerforeningen hvad angår bestyrelsen. Når ændringerne er lavet, skal de selvfølgelig vedtages af generalforsamlingen, forhåbentlig.

Der var ingen kommentarer til bestyrelsens beretning.

Ad 3)

Årsregnskab og status blev gennemgået af Flemming Mengers fra bestyrelsen. Der var ingen kommentarer fra medlemmerne og begge blev godkendt af generalforsamlings medlemmer.

Ad 4)

Budgettet blev forelagt af Flemming Mengers. Der var et enkelt uddybende spørgsmål til en af posterne der blev besvaret. Derefter blev budgettet godkendt.

Ad 5)

På valg er Flemming Mengers fra Broen og Erik Granly fra Sejlet. Erik Granly var ikke til stede men ønskede at genopstille. Begge blev genvalgt uden modkandidater for en 2 årig periode. Henrik Clausen fra Mesanen blev valgt som observatør indtil videre og indtil der er mulighed for at udvide bestyrelsen. Dette blev godkendt af generalforsamlingen.

Som suppleant valgtes Palle Due fra Broen

Ad 6)

Der var ikke indkommet nogen forslag

Ad 7)

Spørgsmål fra Kjeld Overgård, Sejlet :  Er P-kælderen færdiggjort ? Hvis ja, skal arealet tilskødes P-lauget. Bestyrelsen var lidt i tvivl om der nu er mulighed for at få tilskødet arealet. Kjeld Overgård ønskede at bestyrelsen presser på for at P-lauget kan få arealet overdraget.

Der var en opfordring fra et medlem om at porten til P-kælderen ikke lukkes manuelt når et medlem kører ud og ind af p-kælderen.  Den lukker automatisk. Et andet medlem opfordrede cyklister om at udvise hensyn når der køres ind i P-kælderen. Cyklisterne får en høj fart da det går ned ad bakke og det kan gå galt hvis cyklisten ikke er opmærksom på om en bil skal ud af kælderen.

Herefter var der ikke flere spørgsmål og dirigenten takkede for god ro og orden og lukkede årets generalforsamling.

For referatet:

Lars Baagøe Hansen, Stævnen

 


af

Tags:

Discover more from Stævnen, Broen, Sejlet, Soldækket & Mesanen

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading