Vigtig information til beboerne i A/F Stævnen

Der er i dag lagt en information med nedennævnte tekst i alle postkasser i A/F Stævnen:
For at arbejderne kan udføres bedst muligt er det vigtigt at alle beboere bakker 100% op om opgaven
Tirsdag den 21. marts kl. 07 vil der ske opstart af forskellige arbejder i vores bygnings kælderregion. Arbejderne starter i cykelkælderen og vil vare ca. 3 dage. Dernæst tages der fat i de øvrige rum i kælderen og alle arbejder forventes afsluttet indenfor 2 uger. Arbejder består af:
• isolering af cykelkælder, sprinkler rum samt teknikrummet
• brandisolering af rør – og kabelgennemføringer i kælderregionen
• brandisolering af rør – og kabelgennemføringer i hver lejligheds teknik rum (der hvor varmebeholderen findes.)
Disse arbejder vil påvirke de enkelte beboere på forskellig måde. Dels skal vi have ryddet vores cykelkælder for alle cykler og dels får hver enkelt lejlighedsbeboer besøg af en medarbejder fra virksomheden Persolit der skal sikre korrekt brandisolering i teknik rummene i lejlighederne. Persolit oplyser at arbejderne i hver lejlighed vil tage ca. 1 times tid.
Senest den 19. marts skal cykelkælderen være ryddet incl. bagrummet ved cykelkælderen. I skal selv flytte Jeres cykler fra cykelkælderen og udenfor til det afmærkede område ved syd – øst siden af bygningen i de 3 dage arbejderne pågår og derefter retur til cykelkælderen igen. I er også velkommen til at placere jeres cykler på jeres egen p-plads hvis det kan ske uden gene for de parkerede biler. Det skal understreges at det er cykel ejernes eget ansvar at sikre sine cykler mod tyveri.
I bagrummet i cykelkælderen er der anbragt nogle bildæk samt nogle cykelstel der er låst fast i vandrør. Alle disse genstande skal flyttes øjeblikkelig fra dette rum. I modsat fald vil de blive fjernet uden varsel og afleveret til politiet.
Bestyrelsen vil gerne bede alle beboere være positivt indstillet på at arbejderne bliver udført så gnidningsfrit som muligt og at alle beboere er samarbejdsvillige i forhold til at være hjemme på den tid som bliver tildelt af Persolit. Hvis der er beboere der ikke er hjemme kan man aftale med et bestyrelsesmedlem at der afleveres nøgler til lejligheden så man ikke nødvendigvis skal være hjemme når arbejderne i lejligheden udføres. Vi kender p.t. ikke tidspunkterne endnu men alle vil få besked når tiderne er fastlagt af Persolit.
Hvis der er spørgsmål er I velkommen til at kontakte et af bestyrelsesmedlemmerne i A/F Stævnen. Det vil også være en god idè at følge med på vores hjemmeside hvor der også vil blive indsat opslag om arbejderne.
Med venlig hilsen
Bestyrelsen i A/F Stævnen

(PS det afmærkede område som skrivelsen refererer til vil blive sat op lørdag den 18/3 af bestyrelsen)


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

3 svar til “Vigtig information til beboerne i A/F Stævnen”

  1. Jesper Jensen Avatar
    Jesper Jensen

    Senest 19 Marts skulle værkstedet være ryddet ellers ref. skrivelse ” I modsat fald vil de blive fjernet uden varsel og afleveret til politiet.”

    Dette er stadig ikke fjernet idag 30 Maj

    Var det bare varm luft/ulven kommer !!! eller bliver der ryddet op ???

  2. Dorte Jensen Avatar
    Dorte Jensen

    Det var dæleme kort varsel. Vi må håbe at folk er hjemme til at flytte cykler.

  3. Dorte 2,7,3 Avatar
    Dorte 2,7,3

    Det var dæleme kort varsel. Vi må håbe at folk er hjemme til at tage action.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *