Opdatering af isoleringsarbejder i Stævnen

Håndværkerne har oplyst at arbejdet med at isolere i cykelkælderen nu er færdigt i morgen eftermiddag.(fredag) Det betyder at alle beboere igen kan placere deres cykler i cykelkælderen. Næste lokale der skal isoleres er bag-rummet i cykelkælderen og derefter teknik-rummet.
Håndværkerne fortæller desuden at de forventer at kunne starte arbejdet med at brandisolere i de enkelte lejligheder onsdag og torsdag i den kommende uge. Persolit vil nogle dage i forvejen udsende varsling til hver lejlighedsbeboer om hvornår at de kan forvente besøg af en håndværker. Som tidligere skrevet vil arbejdets varighed udgøre ca. 1 time pr. lejlighed
Bestyrelsen i A/F Stævnen håber at alle lejlighedsbeboere vil tage godt imod håndværkerne og at alle vil udvise fornøden fleksibilitet så vi kan få arbejdet færdiggjort på en positiv og ordentlig vis.
Hvis der er beboere der ikke har mulighed for at være hjemme på den tildelte tid kan beboere eventuelt aflevere nøglen til deres lejlighed til et bestyrelsesmedlem i A/F Stævnen som så vil sørge for at Persolit’s håndværker kan få adgang til lejligheden.
Med venlig hilsen
Bestyrelsen i A/F Stævnen


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *