Udtræden af bestyrelse i A/F Stævnen

Til ejerne i A/F Stævnen

Som Marie Møllegaard har bekendtgjort på vores hjemmeside samt via mails i den forgangne weekend har hun trukket sig som formand for vores bestyrelse.

Flemming og jeg beklager meget at det har været nødvendigt for Marie at tage dette dramatiske skridt men vi forstår til fulde Maries beslutning. I solidaritet med Marie har Flemming og jeg besluttet os for også at forlade bestyrelsen i A/F Stævnen.

Samtidig mener vi at det nu er på tide at få renset luften for at komme den dårlige stemning til livs – forhåbentlig en gang for alle. Jeg kontakter derfor snarest muligt LEA med henblik på indkaldelse til en ekstraordinær generalforsamling til afholdelse hurtigst muligt med respekt for vores vedtægter.

Vi beder LEA være behjælpelig med at udføre dirigentopgaven som neutral partner.

Flemming og jeg vil indtil videre fortsætte som en slags “forretningsbestyrelse” til efter den ekstraordinære generalforsamling. Det betyder at vi varetager den nødvendige drift for at holde hjulene i gang. Alt andet vil derfor også stå på ”stand by” indtil der er valgt en ny bestyrelse. 1. og 2. suppleanten til bestyrelsen er orienteret.

Med venlig hilsen

Lars Baagøe Hansen og Flemming Mengers
Fungerende bestyrelsesmedlemmer i A/F Stævnen


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

Ét svar til “Udtræden af bestyrelse i A/F Stævnen”

  1. Elena Avatar
    Elena

    Vi er utroligt kede af denne udmelding. Vi bakker jer 100% op – og håber I alle vil tage beslutningerne op til yderligere overvejelser. Hvis der er noget vi kan gøre – så blot sig til…

    Vh Elena 6. sal

Discover more from Stævnen, Broen, Sejlet, Soldækket & Mesanen

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading