Referat fra bestyrelsesmøde i A/F Stævnen 4. oktober 2016

Dagsorden:

1)  Status på udskiftning af varmemålere

2)  Projektgruppe – glasinddækning af altaner

3)  Status SWECO

  1. a) skader på bygning i forbindelse med pilotering af nabogrund
  2. b) brandsikkerhed
  3. c) isolering af cykelkælder
  4. d) udbedring og gennemgang af altaner og nedløb
  5. e) vandindtrængning vindue 9. sal

4)  Status af skinner på væg ved elevator (stueetagen)

5)  Status på dørstoppere

6)  Status på dør fra P-kælder til elevator

7)  Eventuelt

 

Ad 1)

3 lejligheder mangler fortsat at få udskiftet varmemålere. Der er truffet aftale om at disse lejligheder forventes på plads senest 7. oktober 2016. LEA forventes at sende opkrævning ud ca. 1/12 2016. Opdatering af APP til smartphone forventes at kunne ske 1/11 så man kan følge sit forbrug.

Ad 2)

Projektgruppen arbejder forsat med opgaven – bestyrelsen har ikke hørt nyt fra gruppen siden sidste ordinære bestyrelsesmøde.

Ad 3)

a) KPC har sendt en statusrapport til bestyrelsen. Vi videresender denne rapport til de berørte ejere incl. Kielberg advokater.

b+c) Den 21/9 blev der foretaget en grundig gennemgang af cykelkælder og teknikrum samt lejligheder over disse – skete i samarbejde med SWECO, ejerne af lejlighederne samt bestyrelsen. Vi afventer en rapport fra SWECO. Derfor er der ikke nyt at rapportere og drøfte.

d) Den samlede udgift til etablering af korrekt nedløb beløb sig til kr. 48.000. Der er fortsat lidt udfordringer på nogle af altanerne på bygningens vest-side ved nedløbsrøret. Bestyrelsen er i gang med at undersøge dette nærmere i samarbejde med ejerne.

e) SWECO er i gang med at undersøge problem med vandindtrængning ved vindue på 9. sal mod øst. Der er ikke p.t. noget nyt i sagen.

Ad 4)

Bestyrelsen har indhentet tilbud på opsætning af stålskinner ved elevator i stueetagen og i kælder. Vi har også bedt om tilbud på etablering af dørstoppere. Prisen for at få udført disse arbejder beløber sig til lige under kr. 10.000. Bestyrelsen er enig om at acceptere tilbuddet og få arbejdet igangsat

Ad 5)

Se punkt 4

Ad 6)

Der har været problemer med teknikken på dørlåsen – dette er nu afhjulpet og den elektroniske brik kan igen anvendes.

Ad 7)

Bestyrelsen anmoder beboerne om at rapportere til bestyrelsen hvis der er lamper på de fælles arealer som ikke lyser. Bygningen skal have fornyet energimærket og det skal ske senest i februar måned 2017. Bestyrelsen indhenter tilbud på dette. En beboer har kontaktet bestyrelsen da der var opsat et kamera i forrummet i kælderen ved elevatoren. Bestyrelsen har ikke kendskab til hvem der har opsat kameraet og vi blev enige om at indlægge et opslag på vores hjemmeside hvor vi beder om en tilbagemelding hvis der er nogle beboere der kender til opsætningen. Hver uge bliver der afleveret en stor stak af reklamer og aviser ved transformerstationen på rampen. Bestyrelsen mener ikke at det pynter i området. Vi tager kontakt til Ejerforeningen for at høre om det er noget de kender til.

Næste bestyrelsesmøde aftalt til den 24/10 kl. 19.00 hos Lars

For referatet: Lars Baagøe Hansen

 

 


Udgivet

i

af

Tags:

Discover more from Stævnen, Broen, Sejlet, Soldækket & Mesanen

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading