Referat fra bestyrelsesmøde i A/F Stævnen

Dagsorden:

1)  Gennemgang af regnskab pr. 30/6 2016

2)  Opfølgning på udskiftning af varmemålere

3)  Projektgruppe – glasinddækning af altaner

4)  SWECO

  1. a)  skader på bygning ifm pilotering på nabogrund
  2. b)  brandsikkerhed
  3. c)   isolering af cykelkælder
  4. d)  Udbedring og gennemgang af altaner og nedløb

5)  Opsætning af alu-skinner på væg ved elevator (stueetagen)

6)  Eventuelt

 

Ad 1)

Vi gennemgik det forelagte regnskab. Det blev bemærket at udgifter til 5 års gennemgangen var anført under punktet ”honorarer og advokatomkostninger hvilket ikke er hensigtsmæssigt. Forsøges korrigeret. Vi forventer at budgettet overholdes. Ellers ingen bemærkninger.

 

Ad 2)

Alle beboere har modtaget besked om at målerne skal udskiftes. Opkrævning af udgiften til målerne sker via fællesudgifterne hos LEA. Det er bestyrelsens forventning at udgifterne i.f.m. måler udskiftningen overholder det  forventede udgiftsniveau som er udmeldt tidligere. Måleraflæsning sker samtidig med udskiftningen.

Ad 3)

Projektgruppen har vendt tilbage til bestyrelsen angående indhentning af tilbud. Projektgruppen afventer konkrete tilbud og arbejder videre når tilbuddene foreligger.

 

Ad 4)

  1. a) Vi afventer status fra KPC. Når denne foreligger vil vi inddrage SWECO til en bedømmelse af skaderne samt svar fra KPC. SWECO har overfor bestyrelsen påpeget  at målerne foretaget på bygningen under piloteringen har overholdt gældende standarder.

b+c) SWECO har set på sagen. De vil meget gerne se noget mere materiale angående afleveringsforretningen. Vi undersøger hos Henneby       Nielsen og Rambøll om der foreligger materiale som kan anvendes i den forbindelse. (Marie).  Vi (bestyrelsen & SWECO) forsøger at finde nogle datoer (formiddage) for en gennemgang af Helles og Toves lejligheder med henblik på gennemgang af brandsikkerheden samt isoleringen af cykelkælderen

d)Hansson & Knudsen er p.t. i gang med  etablering  af kloakafløb tilknyttet nedløbsrør ved hovedindgangen. Udgiften forventes at beløbe sig til ca. kr.     50.000

 

Ad 5)

Bestyrelsen arbejder på at montere alu-skinner ved elevator i stuen samt i kælder for at sikre at der ikke sker skader ved f.eks. ud- og indflytning. Vi arbejder også på at få malet i stueetagen samt at få monteret dørstoppere de steder det er påkrævet så dørpumper ikke ødelægges.

 

Ad 6)

Marie oplyser at hun – via advokaten – har fået besked på at vi har fået medhold hos SKAT vedrørende korrekt ansættelse af grundskyld. Nye opgørelser vil tilgå ejerne direkte fra SKAT. Der er problemer med at døren til P-kælderen ikke vil åbne. Flemming vil se på sagen. Næste møde er fastsat til den 4. oktober 2016 kl. 17.00 på Stjerneskibet. Der bestilles nøgler til sprinklerrum til Jørgen C og Marie M.

For referatet:

Lars Baagøe Hansen

 

 

 

 

 

 

 

 


Udgivet

i

af

Tags:

Discover more from Stævnen, Broen, Sejlet, Soldækket & Mesanen

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading