Utætte ventiler – Stævnen

Utætte ventiler – vigtigt

I alle lejlighederne findes et teknik rum der bl.a. indeholder vores varmvandsbeholder samt vand og varmeforbrugsmålere. Ved rørene er der placeret flere røde ventiler som skal drejes med jævne mellemrum for at sikre at der ikke sker udtørring ved ventilerne.

Bestyrelsen er blevet gjort opmærksom på at der i flere lejligheder er konstateret utætheder med vandudsivning til følge ved og omkring de røde ventiler. I værste fald kan udsivningen blive af massiv karakter hvorved der kan opstå vandskade på ikke kun den berørte lejlighed men også beboerne under lejligheden.
Samtidig er det en skade som ikke er dækket af vores nuværende hus forsikring og som den enkelte ejer- lejligheds ejer dermed selv skal bekoste. Tjek eventuelt din egen indboforsikring om den dækker !

Bestyrelsen opfordrer derfor alle beboere til at få tjekket om der sker en sådan udsivning af vand ved ventilerne. Det er en manøvre som den enkelte beboer nemt og hurtigt selv kan udføre. Se billedet hvor der er tegnet en rød cirkel omkring ventilerne. Der kan sagtens findes andre ventiler end de viste der skal tjekkes. Husk at få det gjort både for din egen (og pengepungs) skyld samt ikke mindst for din underbo. Det er ikke sjovt at skulle fraflytte lejligheden i en længere periode hvis uheldet skulle ske.

Hvis du opdager en lækage/vandudsivning så giv hurtigst muligt besked til bestyrelsen som derefter vil kontakte dig.

Til orientering kan vi oplyse at det er billigt at få udskiftet ventilerne idet Dansk Installationsteknik har givet et overslag på ca. 625 kr. pr. ventil og ca. kr. 100 pr. efterfølgende. Jesper Jensen som bor i ejendommen vil gerne være behjælpelig med at komme og tjekke ventiler i din lejlighed hvis du er i tvivl om hvordan det skal gøres. Han kan kontaktes på tlf. 5127 8146

Med venlig hilsen
Bestyrelsen i A/F Stævnen
Marie Møllegaard marie@mmregnskab.dk
Lars Baagøe Hansen labh@live.dk
Flemming Mengers harleyman@mail.dk


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

Ét svar til “Utætte ventiler – Stævnen”

  1. Tove Rosendahl Avatar
    Tove Rosendahl

    Vi har i Promenadebyen lige fået en opdatering på Folderen med ordensreglerne. Samtidig hermed var en liste over bestyrelsesmedlemmerne, bl. a. også Stævnens.
    Men på Stævnens Hjemmeside er der endnu ikke foretaget en opdatering af den nye bestyrelse og suppleanterne, som jo blev valgt i maj måned. Vi mangler både navne, mails og telefonnumre.

Discover more from Stævnen, Broen, Sejlet, Soldækket & Mesanen

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading