Motorcykel P-pladser

Jeg efterlyser, i oversigten over P-pladser, beskrivelse af hvem der ejer/lejer/betaler for diverse  motorcykel P-pladser i vores Parkeringskælder.

Jørn Lynge

Broen, 8,1.th


Udgivet

i

,

af

Tags:

Kommentarer

5 svar til “Motorcykel P-pladser”

  1. Flemming S. Nissen Avatar
    Flemming S. Nissen

    Hej
    Har læst den fine seddel på dørene i kælderen omkring oprydning på p-pladserne. Da vi nu nærmer os sommerferiesæsonen, og jeg gerne vil være hjemme når p-pladsen ryddes, savner jeg en dato for hvornår det sker ?!?
    mvh
    Flemming

  2. Birgit Mehl Avatar
    Birgit Mehl

    Der mangler nummer på 4 pladser og de bliver nummereret inden så længe. Oversigten over p-pladser er ikke for lejere, men kun ejere.

  3. Jørn Lynge Avatar
    Jørn Lynge

    Tak for dit svar, Birgit.
    Jeg har været i den tro, at de små unummererede P-pladser var beregnet til motorcykler. I dag bruges flere af disse pladser til biler. Da de ikke har et nummer, kan man ud fra P-laugets oversigt stadig ikke se hvem der lejer/betaler/benytter disse pladser ? Og det var vel idéen med denne oversigt ?
    Med venlig hilsen
    Jørn

  4. Birgit Mehl Avatar
    Birgit Mehl

    I den oprindelige del af parkeringskælderen er der ikke nogen P-pladser til motorcykler, da Sjælsø inddrog alle MC-pladser til bilparkeringspladser.
    Under Sejlet er der 2 meget små pladser, men der står ikke på dem, hvad de skal bruges til. Nogle gange står der cykler på dem, andre gange små biler, hvilket ikke er tilladt. Jeg vil tro, at de er beregnet til motorcykler.
    I følge vedtægterne for parkeringslauget er det tilladt at have en motorcykel stående på en bilparkeringsplads sammen med en bil, hvis man holder sig indenfor markeringerne.
    Jeg vil samtidig pointere, at det er bygherren (af Soldækket og Mesanen), der ejer parkeringskælderen og ikke ejerne/beboerne i Promenadebyen.

  5. Jørn Lynge Avatar
    Jørn Lynge

    Efterlyser stadig oversigt over motorcykel P-pladser 🙂

Discover more from Stævnen, Broen, Sejlet, Soldækket & Mesanen

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading