Cykler i Broens cykelparkering.

Efter længere tids adskilelse fra min cykel grundet rejser og ferie, skulle den og jeg i dag på tur ud i foråret. Desværre finder jeg min cykel med smadret gearskifte og en ødelagt lygte. Er det hærværk ?  Eller er det manglende hensyn når nogen tager deres cykler ud af stativerne,- de står jo meget tæt.  Begge dele er uakceptable, og burde ikke finde sted i et sådan område for privat cykelparkering. Vis hensyn til “naboen” når du tager din cykel ud, og hold øje om der opholder sig “uønskede gæster” i cykelslippen. Den er kun til cykler for “Broen’s” beboere.

TAK.


Udgivet

i

, ,

af

Tags:

Kommentarer

4 svar til “Cykler i Broens cykelparkering.”

  1. Jørn Lynge Avatar
    Jørn Lynge

    Tak for info, Kresten. Det lyder rigtig godt 🙂

  2. Kresten Avatar

    Der er kommet en ordrebekræftelse i henhold til det vedtagne på generalforsamlingen i A/F Broen. Nu på aflukning af cykelparkeringen i stueetagen Broen. Vi afventer kun, at den projektansvarlige for arbejdet angiver en leveringstid incl montage. Så kommer en ny melding ud.

  3. Jørn Lynge Avatar
    Jørn Lynge

    Vi var desværre forhindret i at deltage i generalforsamlingen i år. Men jeg håber også det bliver en realitet at lukke rummet for uvedkommende. Reelt er det jo kun os der har cykler derinde, der har behov for at have adgang. Så et brik/nøgle system vil jo udelukke de tvivlsomme typer, der ikke har noget at gøre der. Området ER jo privat !

  4. Dorthe Birkmose Avatar
    Dorthe Birkmose

    Der er desværre bare meget hærværk i cykelrummet. Jeg har boet her et år, og da jeg havde fået stjålet en cykel og fire gange oplevet hærværk på vores cykler (punkteringer, løsnede bremsekabler osv), droppede jeg at bruge cykelrummet. Det er også ærgerligt, at cykelrummet bruges til at ryge hash i. Men jeg har hørt, at der var planer om at lukke rummet af?

Discover more from Stævnen, Broen, Sejlet, Soldækket & Mesanen

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading