Detsværre Pabskilt

papskilt 015erikpap

 

 

Hvor står det, der er svært at forstå på Eriks skilt om papordningen? Er det: “STOP”, “Suspenderet”, “de næste par uger” ? Hvordan får man papkassser ind over hegnet uden at opdage, at der er lukket?

Ind til andet er meldt ud, kan du ikke aflevere pap i kælderen. Det er ærgerligt, men i øjeblikket er der ingen, der vil påtage sig jobbet med at presse pappet, så det kan afleveres direkte til kommunen.

Der er nogen, der har læst forkert på skiltet eller måske slet ikke har set det? Det ville være god stil at ejer’mændene’ fik pappet fjernet igen.

Bestyrelsen Stævnen

/Jørgen Carstensen, 4.4


Udgivet

i

, , ,

af

Tags:

Kommentarer

5 svar til “Detsværre Pabskilt”

  1. Joan Rudbæk Avatar
    Joan Rudbæk

    Jeg tvivler desværre på, at det er “papsynderne”, der har ryddet så grundigt op i deres henslængte pap dynger, at de nu er helt væk – inclusive stativer og pappresse. Jeg var ellers begyndt at håbe på genopstart af ordningen, når nu bl.a. Liselotte og Henrik havde meldt sig til at hjælpe. Hvad sker der?
    MVH Joan, Broen 8, 7 Th.

  2. Liselotte og Viggo Lægteskov Avatar
    Liselotte og Viggo Lægteskov

    Kan vi ikke overtage til Erik igen er klar og kan vi få noget undervisning

  3. Liselotte og Viggo Lægteskov Avatar
    Liselotte og Viggo Lægteskov

    Det er fuldstændig svipset for os, at der manglede hjælp til “pap pressen”

  4. Elena Avatar
    Elena

    Jeg må indrømme at jeg i min naivitet troede at dem der lagde pap i havde en aftale eller lignende om dette …. Jeg er meget chokeret over nogen vælger at ignorere skiltene og jeg mener i den grad ejerne af pappet skal fjerne … Man kan se hvad der har været i nogle af kasserne så nemt at fjerne sine egne – og viser man sig fra den rigtig pæne side fjerner man bare det hele når man nu er i gang 🙂

  5. Jørn Lynge Avatar
    Jørn Lynge

    Erik’s skilt er UMULIG at overse. Hvis man alligevel smider sit papaffald i gittercontaineren, er det ganske simpelt af magelighed. Og det kan man ganske simpelt ikke være bekendt ! “VÆK” er nemlig ikke i disse papcontainere, som nu er midlertidig lukket. Nu får vi en fornemmelse af det KÆMPE arbejde, som Erik til daglig udfører FOR OS. Hvis “pap synderne” har en smule skam i livet, henter de deres affald igen, og får det kørt det rigtige sted hen. Hvor svært kan det være ?
    Med venlig hilsen
    Jørn Lynge
    Broen 8, 1.th

Discover more from Stævnen, Broen, Sejlet, Soldækket & Mesanen

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading