Cafe “Broen” – ny opdatering!

Kære cafe-venner/interesserede.

Vi har jo afholdt et godt og velbesøgt møde omkring interessen for en cafe – og 11 potentielt interesserede besluttede sig for at arbejde videre med projektet, bl.a. besluttede vi at oprette en gruppe på facebook “Promenadebyens cafe” til intern kommunikation. 7 har tilmeldt sig denne og derfor denne eksterne mail.

Siden har Jørgen C, og undertegnede haft et udmærket, konstruktivt møde med lederne af Restaurant Nordatlanten (RN) og for nogle dage siden har vi så fra RN modtaget et meget udspecificeret oplæg med angivelse af deres forventninger (med priser på indretning mm) til en sådan evt. cafe!

De der allerede er med i cafegruppen på fb har sikkert allerede set oplægget – ellers henvend dig gerne til Jørgen eller mig. Dog skal der kort nævnes at RN er klar til at åbne en evt. cafe til Havnekulturfestivalen i år, så det haster med at komme videre – hvis det er det vi skal? Tænker på et nyt afklaringsmøde i næste uge hvis interessen stadig er stor nok hvorfor vi meget gerne vil ha en tilbagemelding senest efter denne weekend! Ring, sms eller mail venligst asap.

Mvh

Niels

mobil 20435307, mail: niels@peach.dk


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

2 svar til “Cafe “Broen” – ny opdatering!”

  1. Joan Rudbæk Avatar
    Joan Rudbæk

    Kære Alle Cafe interessenter.

    Jeg håber, at det går fremad med Cafe tankerne. Har talt kort med Niels, og kan høre, der bliver gjort en stor indsats, for at det skal lykkes. Det er flot. Og- det er jo nu, cafeen skal op og stå, når der nu bliver invasion af mennesker fra boliger, uddannelsesinstitutioner samt havnebad de kommende år. Pøj pøj.

    Joan, Broen 8, 7 Th.

  2. Helle Avatar
    Helle

    Kan ikke finde gruppen på fb

Discover more from Stævnen, Broen, Sejlet, Soldækket & Mesanen

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading