Værkstedet BROEN

Der er konstateret tildækning af luftrist ind til skraldetanken.

Denne luftrist MÅ IKKE BLOKERES, da det er brandspjæld med indbygget smeltesikring for auto udløsning. Dette virker naturligvis kun, hvis luften  kan passere sikringen.

Det er også eneste måde tanken kan få luft i det øjeblik de suger den tom for skrald. Alternativet er at adgangsdøren til tankrummet rives ud af dørkarmen.

Der er opsat skilt ved spjældet og det skal respekteres.
Kresten, Sekretær Broen


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

Ét svar til “Værkstedet BROEN”

  1. Jens Bo Kristiansen Avatar
    Jens Bo Kristiansen

    Fredag morgen den 7/2-2014 var jeg så uheldig, at jeg skulle i P-kælderen samtidig med, at vort affald blev forsøgt suget ud, mens luftristene til skraldetanken var blokeret. Resultatet var et stort undertryk i mellemgangen, som betød, at da jeg trykkede dørhåndtaget ned til P-kælderen, så fløj døren op med stor kraft og gav mig hovedlæsioner og krøllede mine 1 uge gamle briller. Jeg måtte derefter noget chokeret og fortumlet vaske blod af og aflyse et kundemøde for i stedet at tage på skadestuen og blive lappet sammen. Senere skal jeg så til tandlægen for at blive undersøgt for tandskader. Årsagen er, at en af de personer, som bruger vores værkstedsrum har klippet nogle sorte affaldssække til og blokeret ristene til skraldetanken. Årsagen er jo nok, at vedkommende har villet stoppe trækken i værkstedet, men konsekvenserne kan være meget alvorlige. Tænk hvis det havde været et barn eller en person med knogleskørhed.. Så derfor: Venligst undlad at blokere luftristene. Og så synes jeg, at det vil være fint, hvis den person, da har tildækket luftristene med affaldssække vil kontakte mig og oplyse mig sin forsikring, så tandlægeregningen kan blive dækket.
    Venlig hilsen
    Jens Bo Kristiansen, Broen nr. 8, stuen

Discover more from Stævnen, Broen, Sejlet, Soldækket & Mesanen

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading