Beboermøde i Broen 8. februar 2012

Til ALLE beboere i Broen – såvel lejere som ejere.

Som aftalt i efteråret ved Traditions – og Visionsmødet, glæder det os, at kunne invitere til endnu en beboeraften, hvor vi ved hyggeligt samvær kan udveksle meninger, holdninger, tanker og ideer om vores byggeri – med fokus på fremtiden. Derudover er mødet, som sidst, også denne gang, tænkt som en ”status” snak – så vi ved den kommende generalforsamling kan holde fokus på netop generalforsamlingens dagsordenen.

Vi starter kl. 17.30 med ”Broens Suppe” samt hjemmebagt flute og hertil èn øl/vand. Medbring selv dyb tallerken, bestik og glas samt krus til kaffe/the. Der vil senere blive serveret kaffe/the og kage. Der er mulighed for yderligere køb af øl og vand, til kr. 5 pr. stk.

Efter spisning vil der muligvis være et ”relevant” indlæg fra en inviteret gæst.

Derefter går vi i gang med the/ kaffe samt det vigtigste – SNAK. Du/I kan nedenfor på slippen, anføre emner, der kunne tages op på aftenen.

Vi håber, at rigtig mange har lyst til at deltage. Så mød op – om ikke andet så for at lytte og lære dine naboer at kende. Det bliver uden tvivl en hyggelig aften.

Pris for hele arrangementet er kr. 50 pr. deltager. Tilmelding senest 02.februar 2012 på nedenstående slip, afleveret i kuvert, plus vedlagte penge – til Joan Rudbæk Andersen. Nr. 8, 7. th.

Hilsen Terasseudvalget ved

Liselotte Lægteskov
Hanne Hougaard
Birgit Mehl
Liselotte Lægeteskov

Mødet afholdes som vanligt- i Cafen i Broen. Der er i dag rundkastet skriftlige invitationer.
Joan Rudbæk Andersen


Udgivet

i

,

af

Kommentarer

Ét svar til “Beboermøde i Broen 8. februar 2012”

  1. Liselotte Lægteskov Avatar
    Liselotte Lægteskov

    Til Alle beboere i Broen-såvel lejere som ejere.

    Vi skal lige minde om, at sidste tilmelding til Traditions- og Visionsmødet i Broen, er senest den 2. februar, til Joan Andersen. Der er stadig ledige pladser!!!!! og suppen simre allerede…..

    Det er endelig lykkes os, at få kontakt til et garvet bestyrelses medlem, som gerne vil berette om egne erfaringer, ud i kunsten “at starte fra bunden” i en nybygget ejerforening. Vi håber på stor spørgelyst og en masse gode ideer.

    Der er stadig plads på dagsordenen, hvis du har et emne som skal “vendes og drejes”, vi vil sætte pris på din mening og dialogen!

    I håb om et godt og frugtbart møde!

    Hilsen Terrasseudvalget.
    Ved Liselotte Lægteskov

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.