Promenadebyen – parkeringspladser


 

 

 

 

 

 

 

 

Her er skitsen så i andet format også.
MVH Kresten Mehl Broen 8 4Th


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

4 svar til “Promenadebyen – parkeringspladser”

  1. Lisbeth Bojsen Avatar
    Lisbeth Bojsen

    Statueres eksempler…..sikken da en masse fantasier, det kunne sætte gang i hos Jørgen. For at andre læsere nu ikke skal tro jeg går ind for molotow-cocktails eller offentlig hængning af de formastelige, vil jeg korrigere det dårlige ordvalg. Jeg efterlyser somend bare nogle holdninger og evt gode råd fra andre beboere. Jeg har selv deltaget i en del bestyrelsesarbejde og her har der været nævnt mange ting OGSÅ sanktioner (fy). Jeg er heller ikke mere berøringsangst end, at jeg synes, det var helt rimeligt med en skriftlig eller mundtlig henvendelse til den håndfuld, der ikke har forstået budskabet. Med dialog kommer man somme tider langt.
    Jo du kan tro vi er glade for at bo her, men ikke ligeglade.

  2. Jørgen Carstensen Avatar
    Jørgen Carstensen

    Jeg kan godt forstå frustrationerne hos jer der dagligt er vidne til selvtægt og tilsidesættelse af fælles aftaler.
    Jeg synes det lyder rigtigt spændende med de ‘eksempler’. Det går jeg helt ind for! Men hvordan gør vi det? Hvad er eksempler? Hvordan statuerer vi? Skal der fortælles ‘ historier’, skal nogen hænges ud til offentlig hån og latterliggørelse? Møder den samlede bestyrelse op på bopælen og får en snak?
    Jeg er spændt på, at være med når der “statueres eksempler”? Er det noget der skal foregå på rampen? Bliver vi indkaldt her på hjemmesiden? 😉
    Jeg synes der er håb om bedre parkeringskultur/-moral. Det er da blevet temmelig meget bedre end det var for nogle måneder siden. I aftes var der f.eks. ikke parkeret biler foran Anettes vinduer og der var ledige gæstepladser. Men ‘eksempler’ kunne måske forbedre holdbarheden af kulturen?
    Nu ser det så til gengæld ud til, at der snart skal statueres eksempler i nærheden af gæste-cykel-parkeringspladsen. Det udvikler sig i ekspresfart til noget der ligner Banegårdscentrets bagindgang.

    En vej fremad er at bevare dialogen, og det synes jeg du hjælper med dit indlæg, Lisbeth

    Og vi har hver i sær som hjemmeopgave at bevare optimismen og det gode humør.

    /Jørgen, Stævnen, 4.4

  3. kresten mehl Avatar
    kresten mehl

    Hej Lisbeth,
    Nej du er ikke den eneste,men almindelig travlhed har gjort at vi ikke har fået rettet skiltegalgerne til i højden så alle pladser kan skiltes som gæsteparkering. Det vil blive rette hurtigt i næste uge og planen er at det skal være klar til Sjælsøes åbne hus i Sejlet 8 maj om alt går vel.

    Kresten

  4. Lisbeth Bojsen Avatar
    Lisbeth Bojsen

    Her en lille dagsaktuel oplevelse vedr parkering: I eftermiddag ville en beboer igen-igen parkere på en plads forbeholdt gæster. En af de beboere som åbenbart har vundet hævd på at holde på disse pladser. Der lå så en betonblok i vejen for en optimal parkering – en blok lagt for at skåne de ødelagte elforsyninger, der har været til de nedkørte lamper – denne blok skubber denne beboer så ind bagved en anden parkeret bil, så hun nu bedre kan indtage sin uretmæssigt tilranede plads. Om den anden bilist opdager betonblokken placeret bag bilen, ved jeg ikke, men det vidner om den totale ligegyldighed der hersker blandt en del beboere.
    Er jeg den eneste der synes, det er på høje tide at der statueres eksempler for at højne parkeringsmoralen?
    Lisbeth, Broen 6, 4. tv

Discover more from Stævnen, Broen, Sejlet, Soldækket & Mesanen

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading