Mangler

Hermed kopi af min seneste korrespondance (mail) med Peter Kallehave:

Børge VilhelmsenHej Peter. Foråret er kommet og frosten er gået af jorden – efter opfordring …
21. mar. (2 dage siden)

Svar |pka@sjaelsoe.dk til mig
Vis detaljer 07.22 (13 timer siden)
Ja så blev det endelig forår i Danmark igen.

Vi er helt obs på reetablering af jeres grund/byggeplads i Odense. Jeg har entreprenøren til at holde øje med forholdende dagligt.
For at kunne gå i gang, skal jeg have grønt lys fra vores leverandør af rullegræs, de skal være sikre på at alt frost er ude af deres marker, for at kunne sikre græssets levedygtighed. Men ligeså hurtigt vi kan få græsset leveret så er vi i gang med arbejdet igen. Jeg forventer opstart inden påske og skal nok holde dig løbende orienteret.

Venlig hilsen/Best regards

Peter Kallehave
Projektchef

Sjælsø Danmark A/S “


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

Ét svar til “Mangler”

  1. Lisbeth Bojsen Avatar
    Lisbeth Bojsen

    I forbindelse med 1 års mangel-gennemgang er vi sikkert flere i Broen der har modtaget besked om, at sprækker i fugerne efter pilotering ved sydgavlen af bygningen ikke bliver dækket af MTH. Det er en skade OHU (repr. ved Wind Ejendomme) skal dække og dette har vi nu rykket for i mere end et år. Vi har medio februar haft besøg af maler Torben Thinesen for udfærdigelse af tilbud og på trods af at dette er udfærdiget, er der stadig intet sket. Vi har derfor rykket Wind ejd ved John Olsen og endelig fået skriftlig bekræftelse på, at tilbuddet fra Thinesen er accepteret og kan udføres.
    Jeg har på vegne af bestyrelsen opfordret John Olsen til at meddele andre berørte lejlighedsejere om dette og vil hermed opfordre andre i Broen til at kontakte mig, hvis Wind ejd ikke har kontaktet jer om udfærdigelse af disse sætningsskader.

Discover more from Stævnen, Broen, Sejlet, Soldækket & Mesanen

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading