Moland kikker på ege-parketgulve

På tirsdag har jeg en aftale med en mand fra Moland, som har leveret vores gulve. Han skal forholde sig til de fejl og mangler som vi har indberettet både ved indflytning og til 1 års-gennemgangen. Vi har tidligere haft MTH og Wenge på visit for at forsøge at lave udbedringer

Vi er ret spændte på, hvad Moland finder på at sige. Det kan jo blive en ret dyr sag, så vi er forberedte på, at han vil snakke udenom.

Det vi har registreret som mangler er ‘cutter-slag’, en bølgende, vaskebræt- overflade, store forskelle på overfladebehandlingen på forskellige ‘brædder’ og generelt et blakket indtryk af overfladen. Desuden er der flere steder, hvor fineren slipper underlaget.

Vi ved, at der er andre steder hvor ejerne af egetræsgulve  er ved at være møre og trætte og ved at opgive at få lavet forbedringer.

Er der andre lejligheder med egetræsgulv som får besøg af Moland på tirsdag?

Hvad er jeres strategi?

/Jørgen, Stævnen, 4. 4


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

8 svar til “Moland kikker på ege-parketgulve”

  1. Pia Klint Jørgensen, Stævnen, 5.s., lejl. 2 Avatar
    Pia Klint Jørgensen, Stævnen, 5.s., lejl. 2

    Vi er netop blevet kontaktet af Wengé gulve, der har tilbudt os at slibe hele vores gulv, hvilket vi delvist har afvist, da det ikke vil løse vores problem. Vi har også mange samlingsfejl. Vi har bedt om et møde med dem her i lejligheden og så må vi se, hvad der sker.

  2. Birgit Mehl Avatar
    Birgit Mehl

    Hej!
    Vi har ikke egeparketgulve, men olieret askgulv, som også giver problemer. Vi har haft besøg af Moland, som tog en masse billeder for længe siden. Vi har talt med Moland siden og fået at vide, at sagen er sendt videre til Sæby trælasthandel (tror jeg nok), fordi Moalnd har solgt gulvet dertil. De sender så aben videre, til dem, de har solgt gulvet til, og de sender så aben videre osv. Det er åbenbart måden, det skal gøres på, og derfor kan det jo tage lang tid og være svært at placere ansvar.
    Vi har også konvektorer og har hørt, at de faktisk er forkerte. De er beregnet til betongulve og ikke til trægulve. Er der andre, der har konvektorer og problemer med dem?

    Mvh

    Birgit Mehl, Broen 8, 4.th

  3. Lene Iversen, Broen, 5.th. Avatar
    Lene Iversen, Broen, 5.th.

    Hej Jørgen og Børge.
    Jeg har ikke haft besøg af Moland. Jeg fik besked fra Wenge gulve at Moland ville kontakte mig, men har intet hørt. Har i sidste uge igen skrevet til Wenge gulve, men de er total tavse.

    Mit største problem med egetræsgulvene, der er store lakfejl / forskellig overfladebehandling.
    Yderligere har jeg en stor revne på 5 cm. mellem gang og værelse, hvor de tidligere har forsøgt at reparere noget !!!!

    Man føler sig totalt magtesløs.

    Mvh Lene

  4. Anders & Marie - 1, sal Avatar
    Anders & Marie – 1, sal

    Har tidligere haft besøg af gulvfirma ( januar ) har derefter intet hørt. Undrer mig at I andre for nylig har haft besøg igen.
    Problemstilling hos os er samme som hos Jer andre og har været kendt før indflytning.

  5. Pia Klint Jørgensen, Stævnen, 5.s., lejl. 2 Avatar
    Pia Klint Jørgensen, Stævnen, 5.s., lejl. 2

    Vi havde også besøg af Moland i tirsdags. Samme besked her. Dog mente begge herrer, at vores problemer (der ligner jeres til forveksling) måske stammer fra vandskaden fra før, vi flyttede ind. Dette tvivler jeg nu på efter at have læst jeres beskrivelser.
    Jeg er ligeledes spændt på at få et tilbagesvar. Kan den advokat der arbejder i begge ejerforeningers interesser evt. bruges i dette tilfælde?

  6. Jørgen Avatar
    Jørgen

    Vi har haft 2 mand fra Moland på besøg i tirsdags. De kikkede på de steder jeg havde peget ud med revner, løs finer, cutterslag, dårlig lakering. De tog billeder af fejlene, målte luftfugtigheden i rummet og hørte på mine forklaringer.
    De skulle hjem og skrive rapport over deres iagttagelser, hvorefter de ville indkalde til møde med MTH og OHU for at tage en beslutning om hvad der skal ske. De regnede med, at det kunne være klar i løbet af et par måneder, selv om der er mange muligheder for at der opstår konflikter og forsinkelser.
    Er der andre der har haft besøg?

    /Jørgen, Stævnen 4. 4

  7. joan rudbæk andersen Avatar
    joan rudbæk andersen

    Hej Jørgen og Børge.

    Vi har fuldstændigt de samme problemer med vores egetræsgulv. Og rigtigt mange steder, hvor hjørnerne er gået af, hvor fineren begynder at forsvinde ved sidesamlingerne. Det ser “herrens” ud. Vi har haft besøg af Moland- men indtil videre uden resultat. Alle mener, de “andre” har fejlet.
    Joan og Karsten
    Broen 8, 7 th.

  8. Børge Vilhelmsen Avatar
    Børge Vilhelmsen

    Hej Jørgen.
    Vi får også besøg af Moland tirsdag. Vi har samme problemer, som du beskriver.

    Mvh
    Børge, Broen 3.th

Discover more from Stævnen, Broen, Sejlet, Soldækket & Mesanen

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading