Tags på facaden

Vi har ventet at det skulle ske. At vi ville se grafitti på væggene i bebyggelsen. Sidste søndag meget tidlig morgen var der uro under vinduerne, og da  det blev lyst var der med spray-maling malet xD på Stævnen mod øst.

xD har været i gang

Vi var 2 friske fyre, der gik ud til kornlageret for at finde ud af, hvad der var sket i løbet af natten. Og vi kom i en god dialog med nogle unge mennesker, som ikke kunne forklare nattens aktiviteter. Og vi var alle enige om at det var meget ærgerligt med grafitti på husene.

Mandag tog jeg kontakt til Korsløkke Ungdomsskole, som er nævnt som ansvarlige for de aktiviteter der forgår i kornlageret.  Det viser sig så, at der i Odense kommune er en del forvirring om, hvem der har ansvar, hvad de har ansvar for, og hvordan de skal agere i forhold til det ansvar.  Den afklaring vil lederen i Korsløkke Ungdomskole sørge for kommer i gang, og jeg har lovet ham at jeg jævnligt vil spørge til hvordan det så går med sagen

De unge på Øen har tilbudt at  fjerne malingen.Vi har bestilt et tilbud fra et professionelt firma på at fjerne malingen og overfladebehandle muren, så den er klar til en ny omgang grafitti. Måske klarer vi det selv med noget maling.

Hvad er den bedste strategi for at forebygge og undgå flere skader?


Udgivet

i

, ,

af

Tags:

Discover more from Stævnen, Broen, Sejlet, Soldækket & Mesanen

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading