1 års mangelgennemgang af Broen og Stævnen (ejendommene)

Til orientering kan bestyrelserne oplyse at der er aftalt en 1 års mangelgennemgang af Stævnen og Broen. Den finder forventeligt sted den 26/11. Bestyrelserne har fået tilsagn om økonomisk støtte fra Odense Havneudvikling A/S (Aareal Bank AG) til hjælp til at engagere en teknisk ekspert til at bistå bestyrelserne med mangelgennemgangen.

Med venlig hilsen
Lars Baagøe Hansen
Stævnen


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

Ét svar til “1 års mangelgennemgang af Broen og Stævnen (ejendommene)”

  1. Henrik lakman Avatar
    Henrik lakman

    Hej Lars.

    Vil lige komme med en ting i bør have med ved mangelgennemgang af bygningerne. Skydedørene i “Vores” elevator i broen nr. 6 gaber så meget når man åbner og lukker dørene at vore datter 2 gange har fået fingerne i klemme, den ene gang satte de så meget fast at vi ikke kunne få den ud og måtte vente 8 sek. til dørene automatisk lukkede igen…
    De fleste kan vel forestille sig at dette er mere end ubehageligt..

    Derfor har jeg gentagne gange henvendt mig hos “Kone” elvator leverandøren, men de tager det mildest talt ikke seriøst, jeg får en sludder for en sladder, og der sker ingen ting.

    Derfor har jeg haft fat i arbejdstilsynet og de ville gerne være behjælpelige, men jeg syntes lige at i skulle tage det med til 1 årsgennemgang for at se om det kunne klares der.

    Hvis ikke vil jeg gå videre sammen arbejdstilsynet da jeg ikke mener at elevatorene er i sikkerheds mæssing ordentlig stand.

    Henrik Lakman Broen 6 2th.

Discover more from Stævnen, Broen, Sejlet, Soldækket & Mesanen

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading