Hej

Nu er der snart gået et år siden vi flyttede ind og alt er bestemt ikke gået efter planen, men på trods af alle skuffelserne/opgaverne er Anette og jeg rigtige glade for at bo her.

Det er også snart et år siden, at jeg mere eller mindre frivilligt, (der var ingen andre der meldte sig) meldte mig til bestyrelsesarbejdet i Broen. Det er nogle rigtig gode folk der sidder i bestyrelsen og det er til tider ret udfordrende at arbejde i bestyrelsen, man kan også sige, at vi i bestyrelsen har arbejdet men sager vi helst havde været for uden – konkurs, manglende færdiggørelse, udenomsarealer, m.m. Jeg kan med god samvittighed sige, at jeg har taget min tørn, og meddele, at jeg ikke genopstiller til en periode mere.

Nu er har jeg så også påtaget mig rollen som vicevært, hvilket fra min side har været en fejl af dimensioner, af nøjagtig samme grunde som Joan angiver i sit indlæg. (Du har jo ret, dog er jeg også Murer, hvilket jo også er en slags håndværker ;)) Jeg vil egentlig helst kun være nabo og ikke blive anråbt i tide og utide af mine naboer om, i nogle tilfælde, mærkelige spørgsmål, hvor man må spørge sig selv om, hvor jeg, som vicevært, kommer ind i billedet. Ovennævnte skal venligst læses med et lille glimt i øjet. Der er bestyrelsesmøde i morgen tirsdag og der vil jeg tage dette emne op, så vi kan få taget en ny og holdbar beslutning. Indtil en ny beslutning foreligger bedes alle i Broen ringe på 4221 4360, hvis der er noget jeg kan hjælpe med.

Skal vi genoptage søndagsløbeturen ?

Mvh

Henrik Broen 6 3, th.


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *