Hytte på hytte

Vi er nok en del, der skal lære, hvordan man bor oven på hinandens boliger.

 

Jeg  plejer at kunne sjaske med vand, når jeg vasker de småsprossede. Uden at genere naboen. Men det går ikke længere. Min egen andel af vinduesvasken i Stævnen( den man selv kan bestemme over) foregik med en bilvaskebørste og en gulvsvabrer, og det fik konsekvenser for  René’s nypudsede ruder på 3. sal. Og jeg mærkede, hvordan  Henriks vaskevand løb fra 5. og ned ad mine beskidte ruder, med Henrik lige efter for at undskylde.

Vi kunne jo aftale, at 9. etage vasker vinduer i uge 1, 8. i uge 2, og…, men det går nok ikke. Nej, men nu har jeg fundet løsningen.

svaber1a

Det handler bare om at værktøjet skal være i orden. Jeg har anskaffet noget rigtigt vinduespudser-grej. Med det kan jeg vaske vinduer med meget lidt vand og dryp og med et meget flot resultat. Og det er både udvendigt og indvendigt, og alle glasvægge og spejle på badeværelset. Det skal nok opleves før man tror på det.

svaber3

svaber7

Det var ikke billigt. Jeg har handlet hos Frank Toyota, men der findes andre butikker i Odense med professionelt vinduespudserudstyr
Værktøjet kan lånes for en prøvetur med gode råd og erfaringsudveksling.

/Jørgen, Stævnen 4. 4


Udgivet

i

, ,

af

Tags:

Discover more from Stævnen, Broen, Sejlet, Soldækket & Mesanen

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading