Havnekulturfestival 29-31 Maj

Hej Alle .
Jørgen har givet mig skriveadgang for at holde damp i promenadebyens evt deltagelse i havnekulturfestivalen.
Odense Kommune har et link:www.kultur.odense.dk/kultur. Derfra klik på Havnekulturfestival. Jeg vil kontakte projektleder Maria Henningsen for at få retningslinier for deltagelse/afholdelse af indslag. FORSLAG MODTAGES . venligst kom med dem nu.
Der er allerede forslag fra Joan Rudbæk som I kan se omkring sangkor. Udmærket ide også videre frem .Evt også hvis der er udøvende musikere blandt beboerne der kunne være med.

Kommunen har helt klart 2 indfalsveje til festivalen. En er at samle sponsorer en anden er at samle ideer til arrangementer.
Der var opstillet 3 forskellige musikscener på den centrale Pier.Rock scene på pladsen, klubscene i havnesmedie og ungdomsscene yderst ved Vitfoss.
Jeg mener vi skal slå på at der flyttes noget til kulturøen både i hallerne og evt udendørs. Fed rock f.eks.Pladsen hvor det skete sidste år var fyldt med boder fra alle etniske grupper og med sang og dans på scenen af de samme grupper (rockscenen).Der var gjort meget ud af det fra flere af de etniske grupper.
Ligeledes var der opstillet en væg til fri dekorering. Man kunne jo forestille sig at det var muligt at male de bygninger der ligger på kulturøen i en folkelig “bunden opgave”. Ellers er det ved at blive overladt til fri grafittikunst. Det er udmærket men der er jo ingen mediefocus på det. Hvis det blev laver rigtigt kunne det jo holde focus på øen også bagefter.
De kommunale regler for udskænkning må Maria Henningsen kunne give. Det kunne undersøges om vi måtte bruge “Cafeén” i bunden af Broen og lave noget der. Især hvis der skete noget overfor på Øen. osv osv , Kom med Ideerne.
Kresten Broen 8  4Th


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

3 svar til “Havnekulturfestival 29-31 Maj”

  1. Jørgen Avatar
    Jørgen

    Jeg har en god kontakt til Musikkonservatoriets folkemusik-linie. Det skulle være muligt at få et
    band
    til at spille moderne folkemusik. Rock/jazz/folkemusik, så det ikke bliver for meget grå guld og træskovals.
    /Jørgen, Stævnen 4.4

  2. Lene Iversen, Broen, 5.th. Avatar
    Lene Iversen, Broen, 5.th.

    Det er en fantastisk ide at lave noget til Havnefestival. Vi er desværre bortrejst i Pinsen.
    Lene og Bjarne, Broen 5.th.

  3. Henrik Jensen Avatar
    Henrik Jensen

    Hej Kresten
    Det lyder meget spændende, specielt det med maling af bygninger/tårn på “den øde Ø” – Måske Galschødt eller andre kreative sjæle, kunne komme med ideer til udsmykning. Hvad med en jazzcafe i bunden ? Jeg tror at borgmesteren, og ham, der gerne vil være det igen, ville smile om kap med forårssolen, ved en fotoseance foran et sådant tiltag.
    Kan desværre ikke selv deltage.
    Henrik Broen 6 3 th

Discover more from Stævnen, Broen, Sejlet, Soldækket & Mesanen

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading