Havnefestival

Der afholdes havnefestival igen i år.  Det får jo en anden betyning, når det foregår lige uden for døren, hvor vi bor. Det bliver nemt og spændende at overvære.

Men hvorfor bare kikke på. Vi er nu en del af havnemiljøet og vi har en interesse i at vise, at vi bor et spændende og aktivt sted. Kresten har foreslået, at vi finder på noget at bidrage med:

Hvad med at få stablet noget på benene til havnefesten i regi af beboerforeningen. Vi må da kunne råde over både “Caféen” i Broen og fortovet ud mod kanalen i hele bredden og længden. Overskuddet går i fælleskassen. Det er sidste weekend i maj (29-30-31/5). For at vise at vi ikke er gået døde selvom blok 3 er på stand by (Kresten)

Jeg synes det er en god ide og vil gerne deltage i  arbejde med at få noget til at ske. Hvad med at Kresten ( eller en anden) sætter sig i spidsen for en arbejdsgruppe? ;-). (Og får adgang til at skrive på hjemmesiden?)

I Stævnens bestyrelse har vi en varm linie til kommunens planlægger af havnefestivalen, som gerne vil have konkrete ideer fra os med i programmet.Men så skal det ske lidt hurtigt.

Er der andre der vil være med?

/Jørgen


Udgivet

i

, ,

af

Tags:

Kommentarer

Ét svar til “Havnefestival”

  1. Kresten Mehl Avatar
    Kresten Mehl

    Jeg vil gerne være med som foreslået af Jørgen
    Kresten Broen 8 4Th

Discover more from Stævnen, Broen, Sejlet, Soldækket & Mesanen

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading