GoBoat i Odense Havn

Som mange sikkert allerede har observeret enten ved selvsyn eller gennem diverse medier, har GoBoat ApS etableret sig med picnicbåde i kanalen ved Promenadebyen.

GoBoat ApS udlejer picnicbåde i flere større byer i og uden for Danmark – herunder bl.a. også i Sverige, England og Australien. I Odense sker etableringen i henhold til en samarbejdsaftale mellem Odense Kommune, Ejerforeningen Promenaden og GoBoat ApS.

Som det ses på billedet, er foreløbig fire både ankommet til Odense Havn. I den kommende uge ankommer yderligere fire både. Ligeledes i den kommende uge vil GoBoat ApS informere beboerne i Promenadebyen yderligere om projektet (information omdelt i postkasserne). GoBoat ApS starter bådudlejningen fredag den 23. april 2021. Bådudlejningen er placeret ved havnekajen ud for Mesanen og grusparkeringspladsen – på adressen Tysklandkaj 3. Se desuden GoBoat Odenses hjemmeside https://goboatodense.dk for yderligere information.

Med venlig hilsen

Ejerforeningen Promenaden

v/bestyrelsesformand Erik Nielsen


Udgivet

i

,

af

Tags:

Kommentarer

Ét svar til “GoBoat i Odense Havn”

  1. Duncan James Hooper Avatar
    Duncan James Hooper

    Vi synes det er alletiders, vi var glade for de soldrevet båd vi havde liggende for nogle år tilbage.

    Vi synes dog efter oplevelserne sidste år hvor der var mange der der tisset i vores blomster bed og trappenedgang til kælderen og sågar en der sked i vores elevator at kommunen bliver nødt til at kigge på toilet forhold. Der er langt over til de nærmeste offentlige toiletter på Englandskaj når man er trængende og specielt efter 3 timers sejlads. Der findes nogle udmærket toilet vogn fra f.eks. Scanvogn så det behøver ikke at være en dårlig og lugtende oplevelse for all. Kommunen bør også taget det med i deres by planlægning med den nye bygge her, fordi rekreatonelle områder skal have offentlige toiletter tilgængelige. mvh Duncan og Ester 14 2.th

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *