Børge Vilhelmsen er død

Det er med stor sorg, at vi erfarer, at Børge Vilhelmsen er død den 29. december 2020 efter længere tids sygdom.

Børge og hans hustru Jette købte lejlighed i Broen, da Promenadebyen kun var i projektfasen. Børge blev i 2008 A/F Broens første bestyrelsesformand og var i de første år desuden også med i E/F Promenadens bestyrelse.

Forud for bygningen af Soldækket og Mesanen var Børge med i et kontaktudvalg, der var nedsat af E/F Promenadens bestyrelse, og som havde til opgave at etablere en tæt kontakt til den nye bygherre Promenaden Odense A/S, der skulle bygge Soldækket og Mesanen, samt til Odense Havn A/S, der ejede jordstykket til den sidste del af Promenadebyen. En periode, der med mange ændringer i de oprindelige planer for Promenadebyen, stillede store krav til kontakt/dialog mellem parterne.

Børge har desuden varetaget flere andre opgaver for Broen, Ejerforeningen og Parkeringslauget gennem årene. Bl.a. har Børge været den centrale person i driften af P-kælderens sprinkleranlæg. En opgave Børge varetog gennem alle årene, indtil sygdom til sidst tog overhånd.

Børge var en venlig og vellidt person og vil af mange beboere i Promenadebyen blive husket som sådan.

På vegne af Ejerforeningen Promenaden

bestyrelsesformand Erik Nielsen.


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

Ét svar til “Børge Vilhelmsen er død”

  1. Jørn Lynge Avatar
    Jørn Lynge

    Det gør os ondt at læse om Børges sygdom og død, og vi vil gerne sende varme og dybfølte tanker til Jette og familien i denne svære tid. Tak til Børge for hans store indsats for “Broen” og Ejerforeningen. Og tak for hans altid venlige og hjælpsomme måde at være på, da vi alle var “nybegyndere” i Promenadebyen. Du vil blive savnet.

    De bedste hilsner og tanker fra
    Hanne og Jørn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *