FREDAGS-MAD-CAFE – eller?

Myndighederne har sat nogle nye restriktioner op for at minimere smittespredningen af COVID 19 i Danmark, og dem følger vi selvfølgelig også i vores Fredagscafe.
Det umiddelbart letteste ville være bare at lukke cafeen indtil videre, men jeg tror, at også socialt samvær for mange har måske en extra stor betydning i vores liv for øjeblikket, og ønsker derfor, at vi fortsætter med at opretholde cafeen – næsten som hidtil – men med visse ændringer.

Vi skal som alle ved opføre os klogt og det betyder ikke bare at holde afstand, gå med mundbind og spritte hænder så ofte som muligt, men nu også kun være 10 personer ad gangen i Marineforeningens lokaler.
Det har vores kok og næstformand i Marineforeningen, Johnny Kottal, meddelt her i dag efter han har talt med Odense kommune, som ejer stedet.

Vi skal derfor være med til at sætte nogle sikre rammer om fællesskabet i cafeen, og mit forslag (sanktioneret af Johnny) er flg.:

vi mødes som sædv. kl. 17 på fredag, men da der i h.t. ovenstående kun vil være plads til 10 (spisende) deltagere, så vil der gælde det simple princip=
FØRST TIL MØLLE!!

Der kan bestilles plads i cafeen fra det tidspunkt i ser opslaget, altså nu,
og dem der kommer ind med bestilling som nr. 11, 12 osv. vil få besked af mig og få tilbud om at afhente maden som take-away kl. 18 samme dag.
Seneste tidspunkt for tilmelding er torsdag, kl. 12 af hensyn til kokkens disponering.

MENUEN:
Gule ærter med kogt røget flæsk og medister, hvide kartofler og hjemmerørt sennep (en kokkespecialitet) samt rødbeder.
Pris kr. 70,-.

Mvh
Niels
Mobil: 20435307
Mail: niels@peach.dk


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

Ét svar til “FREDAGS-MAD-CAFE – eller?”

  1. Mogens Berg Pedersen Avatar
    Mogens Berg Pedersen

    Hej Niels, Karin og jeg mener det er en god midlertidig løsning, og vil gerne tilmelde os til på fredag. Mvh. Mogens Berg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *