FREDAGS-MAD-CAFE i coronaens skygge.

Ja, men vi lader os ike slå ud af epidemien, idet vi tager alle forholdsregler for at undgå smitte – med afstand, sidde 4 per bord i stedet for 8 osv. (se billede).
Og da vi gerne vil have samværet og snakken om stort og småt i den forløbne uge – og ikke mindst et godt måltid mad i hyggelige omgivelser, så mødes vi uanset dystre nyheder i pressen.
Netop det at spise sammen er nok mere vigtigt end man umiddelbart tænker – og ikke bare noget der skal overstås så vi kan komme videre med andre ting. Tror at det fælles måltid i vores Fredagscafe har en stor betydning. Ikke bare fordi vi får god mad til en meget, meget rimelig pris, men også at det har en stor betydning for fællesskabsfølelsen hvor det giver en form for samhørighed når vi sidder sammen omkring bordene. Så selvom du evt. hare travlt med andre gøremål og kun kan komme til spisning ved 18 tiden, så mød op alligevel! Du/i vil være mere end velkomne.

Menu kommende fredag:
Kogt oksebryst med peberrodssovs og hvide kartofler, dertil rødbeder.
Pris kr. 65,-.

Ang. den overraskelse jeg nævnte sidst, så var det er lille foredrag/fortælling
af Mogens (Berg) der primært vil handle om hans professionelle karriere i Skotland. Det blev udsat, men vi håber han er klar igen på fredag.

HUSK: vi starter kl. 17 i Marineforeningen og gerne tilmelding til undertegnede (men ikke et krav).

Mvh
Niels
Mobil: 20435307
Mail: niels@peach.dk

Billede fra sidste fredag:


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *