Referat af bestyrelsesmøde i A/F Broen den 18. juni 2020

Deltagere: Erik, Henrik, Lars og Kresten.

Mødet holdt hos: Erik.

Referent: Erik.

Dagsorden:

1. Opfølgning på punkter fra bestyrelsesmødet den 17. februar 2020

1.1. Udskiftning af grundvandspumper

1.2. Ny affaldsordning – affaldsposer

1.3. Vandindtrængning i nr. 6, 3. tv. og nr. 6, 4. tv.

1.4. Problemer med fjernaflæsning af elmålere

1.5. Gæsteparkering

2. Nye punkter til dette møde

2.1. Vandindtrængning i nr. 8, 7. th.

2.2. Containere til papir og småt pap i P-kælderen

2.3. Vinduespudsning

3. Den kommende generalforsamling

4. Eventuelt

5. Mødekalender

1. Opfølgning på punkter fra bestyrelsesmødet den 17. februar 2020

1.1. Udskiftning af grundvandspumper

Intet nyt til dette punkt.

1.2. Ny affaldsordning – affaldsposer

Spørgsmålet om at lade Broens bestyrelse (eller enkeltpersoner i Broen) stå for anskaffelse og uddeling af affaldsposer til madaffald henholdsvis restaffald tages op på den kommende generalforsamling under punktet eventuelt.

1.3. Vandindtrængning i nr. 6, 3. tv. og nr. 6, 4. tv.

Firmaet Allan Led Hansen har i februar måned 2020 tætnet de utætte vinduespartier i begge lejligheder. Efterfølgende har der ikke været vandindtrængning. Følgeskaderne inde i lejlighederne (på trækarme og gulv) er meldt til vores forsikringsselskab Alm. Brand. Firmaet HB Gulve ApS har den 25. maj 2020 været på besøg for at se på det skadede gulv i nr. 6, 3. tv. Da den pågældende gulvtype ikke længere produceres, undersøger firmaet, om de kan fremskaffe egnede materialer til en reparation. Kresten følger op på sagen.

1.4. Problemer med fjernaflæsning af elmålere

Da der er tilsvarende problemer med nogle elmålere i Stævnen og Sejlet, og da årsagen til aflæsningsproblemerne skyldes elektrisk støj fra installationer i P-kælderen, har bestyrelsen for Parkeringslauget Promenaden overtaget kontakten til firmaet Vores Elnet A/S. Punktet er hermed afsluttet for A/F Broens vedkommende.

1.5. Gæsteparkering

Forslaget om at anvende Q-Parks elektroniske app-ordning ”e-park by Q-Park” til vores gæsteparkeringspladser har været behandlet af alle A/F-bestyrelser. Efter positive tilbagemeldinger fra A/F-bestyrelserne besluttede ejerforeningens bestyrelse at indføre ”e-park by Q-Park” ordningen som en ekstra mulighed ud over ordningen med de eksisterende gæstekort. Ordningen, der giver mulighed for 6, 12 eller 24 timers parkering, blev indført den 20. april 2020, og en vejledning, til hvordan man tilmelder sig ordningen, ligger på vores hjemmeside www.promenadebyen-odense.dk (under hver forenings faneblad ”Dokumenter vedrørende …”). Punktet er hermed afsluttet.

2. Nye punkter til dette møde

2.1. Vandindtrængning i nr. 8, 7. th.

I 2019 har der ad flere gange været vandindtrængning i nr. 8, 7. th. omkring et vinduesparti mod vest. Hver gang har håndværkere tætnet mulige utætheder, der kunne være årsag til vandindtrængning. I marts 2020 var der så igen vandindtrængning. Firmaet Allan Led Hansen blev sat på opgaven med at finde yderligere mulige utætheder og få dem tætnet. Vi håber, at problemet nu er blevet løst, og punktet hermed er afsluttet.

2.2. Containere til papir og småt pap i P-kælderen

I forbindelse med Odense Kommunes beslutning om at etablere centralsug til affald (herunder til papir og småt pap) i Promenadebyen var det meningen, at containerne til papir og småt pap skulle fjernes fra vores P-kælder. Efterfølgende har kommunen besluttet, at containere, der ikke skæmmer det offentlige rum, og hvor der er let adgang til tømning af containerne, kan bibeholdes, hvis dette ønskes. Ejerforeningens bestyrelse har derfor bedt de enkelte A/F’er om at vurdere fordele og ulemper ved containernes tilstedeværelse. A/F Broens bestyrelse behandlede sagen og enedes om at anbefale, at containerne fjernes fra P-kælderen. Erik viderebringer A/F Broens indstilling til ejerforeningens bestyrelse.

2.3. Vinduespudsning

Nedbrydningen af Aalborg Portland A/S’ siloer på Tysklandkaj har i perioder givet en del støv på Promenadebyens vinduer. Ejerforeningen Promenadens bestyrelse har derfor kontaktet nedbrydningsfirmaet Kingo Karlsen A/S og forhandlet sig frem til en erstatning for det ekstraarbejde, som støvet giver anledning til i forbindelse med vinduespudsning. Erstatningen er på kr. 18.750. Når beløbet modtages, bliver det fordelt til de fem A/F’er efter fordelingstal. (Efter mødet er pengene modtaget og fordelt). Punktet er hermed afsluttet.

3. Den kommende generalforsamling

Bestyrelsen vedtog, at A/F Broens generalforsamling afholdes samme dag som generalforsamlingerne i parkeringslauget og ejerforeningen – torsdag den 17. september 2020. Erik koordinerer tidspunkter med ejerforeningens bestyrelse.

4. Eventuelt

Følgende emner blev drøftet under dette punkt:

 – En af vores spildevandspumper i kælderen blev i begyndelsen af maj 2020 tilstoppet af en klud, der var skyllet ud gennem et toilet i Promenadebyen 8. Det er kun urin, afføring og toiletpapir, der må skylles ud i toilettet. Alt andet som f.eks. vatpinde, bleer, vådservietter, klude, engangsklude, hår og kondomer må ikke kastes i toilet eller afløb, idet disse genstande tilstopper og i værste fald ødelægger vores spildevandspumper. Det kostede A/F Broen kr. 4.172 at få pumpen renset.

 – Vores bygningsforsikring hos Alm. Brand udløber den 31. oktober 2020 og skal derfor fornys. Erik følger op på sagen.

 – Forholdet til vores naboer på Toldbodhusevej (herunder uvedkommende brug af vores P-pladser) er en sag for ejerforeningen.

 – Problemet med hasarderet kørsel på Finlandgade blev igen taget op. En henvendelse fra A/F Sejlets bestyrelsesformand til Odense Kommunes teknisk forvaltning har i lighed med tidligere henvendelser kun givet et henholdende svar.

5. Mødekalender

Bestyrelsesmøde:

 – Torsdag den 6. august 2020 kl. 17.00 hos Henrik.

Generalforsamling:

 – Torsdag den 17. september 2020.

 – Forslag, der ønskes behandlet på generalforsamlingen, skulle indsendes til bestyrelsen senest den 1. marts 2020.


Udgivet

i

,

af

Tags:

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *