Referat af bestyrelsesmøde i A/F Broen den 9. december 2019

Deltagere: Erik, Henrik, Lars og Kresten.

Mødet holdt hos: Lars.

Referent: Erik.

Dagsorden:

1. Opfølgning på punkter fra bestyrelsesmødet den 14. oktober 2019

1.1. Utæt vindue i nr. 8, 7. th.

1.2. Persondataloven

1.3. Reparation af facadepuds ved indgang nr. 6

1.4. Udskiftning af grundvandspumper

1.5. Defekt stikkontakt på altan, nr. 6, 7. th.

2. Nye punkter til dette møde

2.1. Ny affaldsordning

2.2. Bestyrelsesansvarsforsikring

3. Eventuelt

4. Mødekalender

1. Opfølgning på punkter fra bestyrelsesmødet den 14. oktober 2019

1.1. Utæt vindue i nr. 8, 7. th.

Firmaet Allan Led Hansen har tætnet omkring det utætte vindue. Vi håber nu, at der ikke er flere utætheder. Punktet er hermed afsluttet.

1.2. Persondataloven

På bestyrelsesmødet den 14. oktober 2019 godkendte bestyrelsen ”Databeskyttelsespolitik for A/F Broen”. Dette dokument ligger nu sammen med ”Databehandleraftale mellem A/F Broen og LEA Ejendomspartner A/S” på vores hjemmeside under fanebladet ”Dokumenter vedrørende Broen”. De to dokumenter vil blive nærmere omtalt i bestyrelsens beretning på A/F Broens generalforsamling den 22. april 2020. Punktet er hermed afsluttet.

1.3. Reparation af facadepuds ved indgang nr. 6

Hullerne i facadepudsen til højre for indgangen til Promenadebyen 6 er blevet repareret af firmaet Allan Led Hansen. Til reparationen var det nødvendigt at købe mere puds end den mængde, der skulle bruges til reparationen. Den overskydende mængde puds er hensat i det frostfrie depotrum i Broens cykelrum, så kan den bruges ved eventuelle kommende reparationer. Punktet er hermed afsluttet.

1.4. Udskiftning af grundvandspumper

Intet nyt til dette punkt.

1.5. Defekt stikkontakt på altan, nr. 6, 7. th.

Efter bestyrelsesmødet den 14. oktober 2019, hvor sagen blev behandlet, har Erik givet ejeren en skriftlig tilbagemelding om, at udgiften til reparation af den defekte stikkontakt ikke dækkes af A/F Broen, idet vedligeholdelse/udskiftning af alt elektrisk udstyr, der er tilsluttet lejlighedens eltavle/elmåler, er lejlighedsejerens opgave, uanset om udstyret er i lejligheden eller på lejlighedens altan. Den 23. oktober 2019 havde Kresten og Erik endvidere et møde med lejlighedens ejere for at begrunde det skriftlige svar yderligere. Punktet er hermed afsluttet.

2. Nye punkter til dette møde

2.1. Ny affaldsordning

Mandag den 16. december 2019 træder den nye affaldsordning for Promenadebyen i kraft. Ordningen indebærer, at madaffald skal sorteres fra det øvrige affald og kommes i grønne affaldsposer. I en overgangsperiode skal de grønne affaldsposer med madaffald kastes i midlertidigt opstillede affaldscontainere, der anbringes ved Broens gavl. Senere indrettes der indkast bag parkeringspladserne til de grønne affaldsposer med madaffald. Bestyrelsen drøftede eventuelle tiltag vedrørende ordningen – herunder fremtidig uddeling af grønne madaffaldsposer til Broens beboere. Bestyrelsen besluttede at afvente erfaringer fra de første ca. seks måneder, inden endelig beslutning vedrørende forsyning/uddeling af grønne poser til madaffald tages. Hver husstand har fået udleveret grønne poser til madaffald til ca. et års forbrug.

2.2. Bestyrelsesansvarsforsikring

Broens bygningsforsikring hos Alm. Brand indeholder en bestyrelsesansvarsforsikring med en maksimal dækningssum på kr. 2.000.000 inden for det enkelte år og kr. 750.000 for den enkelte sag. Bestyrelsen drøftede beløbsstørrelserne og fandt ingen grund til at ændre disse. Bestyrelsen besluttede dog at holde sagen åben, idet Ejerforeningen Promenaden og Parkeringslauget Promenaden for tiden er ved at indhente tilbud på tilsvarende forsikringer – A/F Broens bestyrelse vil så vurdere, om beløbsstørrelserne for disse forsikringer giver anledning til en justering af beløbsstørrelserne for A/F Broens forsikring.

3. Eventuelt

Under dette punkt drøftede bestyrelsen forskellige emner. Der blev ikke besluttet noget under dette punkt.

4. Mødekalender

Bestyrelsesmøder:

– Mandag den 17. februar 2020 kl. 17.00 hos Kresten (årsregnskab og budget)

– Mandag den 9. marts 2020 kl. 17.00 hos Erik (kun hvis der er behov)

– Torsdag den 23. april 2020 kl. 17.00 hos Erik (konstituering)

Fællesmøde for Promenadebyens bestyrelser:

– Marts 2020 (Dato og tid fastsættes af Ejerforeningen Promenaden)

Generalforsamling:

– Onsdag den 22. april 2020

– Forslag, der ønskes behandlet på generalforsamlingen, skal indsendes til bestyrelsen senest den 1. marts 2020.


Udgivet

i

,

af

Tags:

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *