Et lille godt råd.

Vi har være bortrejst på juleferie i en uges tid. Og mens vi var væk, var uheldet ude, og en rørsamling i vores teknikskab blev utæt. Det bevirkede at der sivede vand ned til vores underbo, hvilket jo ikke er så heldigt. Heldig for os var det, at vi har en så effektiv bestyrelse her i “Broen” og Erik og Kresten tog affære – kom ind i vore lejlighed og fik stoppet vandstrømmen. Jeg har i dag haft besøg af vores VVS-mand, (H. Knudsen & Søn) som har gennemgået samlingerne og tjekket pakninger. Han foreslog mig at købe en lille sensor man anbringer i skabet, som registrerer temperatur, luftfugtighed og giver alarm ved vandudslip. Den sender alarmen og advarslen til din smartphone, uanset hvor du er. Og du kan foretage de nødvendige foranstaltninger, så skaderne minimeres. Det synes jeg er en smart foranstaltning, og koster kun kr. 800,- Og den kan erhverves hos VVS-Installatør H. Knudsen & Søn, Søren Eriksensvej 7-9, 5270 Odense N. Tlf. 66180457.

Med venlig hilsen

Jørn Lynge


Udgivet

i

,

af

Tags:

Kommentarer

Ét svar til “Et lille godt råd.”

  1. Jørgen, Stævnen 4.4 Avatar
    Jørgen, Stævnen 4.4

    God ide, Jørn. Især hvis mine overboere også synes om ideen. Jeg kom også hjem fra ferie med dryp ned i mit teknikskab. Jeg fandt frem til synderen på 6. sal, som ikke endnu havde opdaget det. Det kostede mange forsikringspenge og ærgrelser med udtørring og reparationer. Det kunne måske have været undgået. Men kun hvis mine overboere ville bruge 800 kr på en alarm og var blevet advaret.
    Hvis det skal virke, skulle vi bede om at få alarmen installeret, hvor det giver mening, på fællesskabets regning. Måske kunne vi derefter endda få en billigere forsikring.

    /Jørgen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *