Referat fra bestyrelsesmøde i A/F Stævnen 31. oktober 2018

Dagsorden:

1. Opfølgning på punkter fra sidste møde
2. Aftale om servicering af vores skraldeanlæg
3. Nyt fra ”Altaninddækningsudvalget”
4. Vandindtrængning på 8/9 etage
5. Fællesmødet den 9. november 2018
6. Gennemgang af perioderegnskab 1/1-30/9 2018
7. Vedligeholdelsesplan for A/F Stævnen
8. Eventuelt herunder fastsættelse af næste møde

Ad 1)
Der er indgået aftale med Restaurant Næsbyhoved Skov om afholdelse af generalforsamling i A/F Stævnen den 2. april 2019. Der vil ikke være spisning denne dag – der henvises i stedet til den fælles generalforsamling i Ejerforeningen Promenaden samt i P-Lauget den 24. april 2019 samme sted. Lars har talt med Kim Johannson fra LEA og afstemt at indkaldelse, regnskab m.m. vil kunne være færdige i rette tid. Bestyrelsen gør opmærksom på at indkomne forslag til generalforsamlingen i A/F Stævnen skal være bestyrelsen i hænde senest den 1. marts 2019 i henhold til foreningens vedtægter.
Ad 2)
Bestyrelsen har modtaget et oplæg til en serviceaftale for A/F Stævnen vedrørende affaldsanlæg koblet på sugecentral i Odense. Aftalen blev gennemgået og bestyrelsen aftalte at vi ønsker indgåelse af aftale omkring ”nødvendig rengøring og vedligeholdelse af indkast hver 3. måned” (gratis) samt ”teknisk vedligehold på udstyr 1 gang årligt” til en pris af kr. 1.395,- årligt. plus moms. Flemming kontakter Aerbin ApS for at aftale aftalen endelig på plads.
Ad 3)
Jesper orienterede om at det udkast til altaninddækning som Altaninddækningsudvalget er fremkommet med og forelagt Ejerforeningen Promenaden er blevet forkastet af samme. Ejerforeningen lægger vægt på, at altaninddækningen ikke må etableres uden for bygningens facade. A/F Stævnens bestyrelse er enige i denne betragtning og bakker derfor op om at udkastet ændres. Der vil nu ske det at udkastet ændres og Altaninddækningsudvalget vil arbejde videre med nye tegninger med disse ændrede forudsætninger.

Ad 4)
Allan orienterede bestyrelsen om at Hauge Gruppen har set på problemet. Hauge Gruppen har i sin tid monteret altanerne i ejendommen. De ønsker dog ikke at medvirke til en afhjælpning af problemet om vandindtrængning på 8. etage. Allan kontakter i stedet for Lindholm Entreprise. Dette firma har tidligere afhjulpet problemet på 8. etage så bestyrelsen sætter sin lid til at det kan lade sig gøre igen – bl.a. ved at udskifte en fuge lige under altanen på 9. etage.
Der er også et problem med nedsivning af vand på bygningens vestvendte altaner. Vandet trænger ikke ind i lejlighederne – så problemet berører udelukkende facade og vinduer udvendigt. Vi har modtaget et tilbud på afhjælpning af problemet på kr. 20.000 og bestyrelsen er enige om at vi vil igangsætte arbejdet i år da vi har luft i budgettet til dette.
Ad 5)
På fællesmødet den 9. november 2018 med alle A/F og ejerforeningen samt P-lauget deltager Jesper, Allan og Lars på vegne af A/F Stævnen. Erik Nielsen fra ejerforeningen udsender dagsorden til mødet.
Ad 6)
Perioderegnskabet 1/7-30/9 2018 for A/F Stævnen blev gennemgået og det blev konstateret at vores økonomi ser fin ud samtidig med at vores likvide beholdning ligeledes er flot. Kim Johannson fra LEA havde kommenteret regnskabet så der var ikke yderligere kommentarer til regnskabet. Følgende hovedtal fra regnskabet kan fremhæves: Resultat år til dato kr. 216.000 (ca. kr. 32.000 bedre end budgetteret), likvid beholdning kr. 521.000. Allan vil kontakte LEA for at spørge ind til budgetposten på kr. 79.000 i regnskabet.
Ad 7)
Bestyrelsen gennemgik vores vedligeholdelsesplan for bygningen. Vi blev enige om at der ikke p.t. er noget akut der skal udføres af arbejder. Dog aftaltes det at bestyrelsen mødes den 9. december 2018 kl. 14.00 hvor der er dagslys. Herefter vil bestyrelsen tage et visuelt tjek af bygningen og teknikrummet samtidig med at vi tjekker eventuelle punkter fra vedligeholdelsesplanen. Bestyrelsen er også enig om at vi skal have fokus på løbende vedligehold af vores ventilationsanlæg samt vores affaldsskakter. Lars indhenter tilbud hos Promana med henblik på dette. Efter gennemgangen af bygningen afholdes der ordinært bestyrelsesmøde hos Flemming Mengers.
Ad 8)
Jesper orienterede om at løbende vedligeholdelse af ”flugtvejsskilte” (de grønne) fremover sker af hvert A/F. Der er opsat navneskilte på hver bygning – bestyrelsen er enige i at det ser flot ud og at der fremover ikke er tvivl om husnumre når der kommer gæster til Promenadebyen.

For referatet:
Lars Baagøe Hansen


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *