Opgradering af affaldsrum i Stævnen, Broen, Sejlet og Soldækket

 

Fra Odense Renovation A/S har vi modtaget følgende meddelelse:

 

Som I er bekendt med har Odense Renovation haft MariMatic til at ændre jeres affaldsløsning fra mobilsug til centralsug. I den forbindelse har vi påpeget, at MariMatic ikke har leveret den kvalitet som man kan forvente når man køber nyt bl.a. har MM genbrugt de gamle ventiler i affaldsrummene. MM har til gengæld fastholdt at de, i henhold til kontrakten, blot skal levere et funktionsdygtigt anlæg.

Det er nu lykkedes OR at indgå forlig med MM således at kvaliteten af udstyret i affaldsrummene forbedres. Dette kræver desværre at der igen skal foretages ændringer/ombygning af systemet. Udgiften til ændringerne afholdes af OR.

I forbindelse med ombygningen vil det være nødvendigt at lukke skaktene i en kortere periode hvor vi vil placere affaldscontainere for enden af blokkene op til parkeringspladserne. Vi regner med det tager 3 dage pr affaldsrum og at der kun lukkes for et affaldsrum ad gangen. Det vil derfor være muligt fortsat at benytte skaktene i de affaldsrum som ikke er under ombygning.

Arbejdet påbegyndes 16.10.18. Vi vil hænge opslag op ved indkastene som forklarer hvorfor skaktene er lukkede.

Som altid er i velkomne til at kontakte os hvis der er spørgsmål eller problemer.

Med venlig hilsen / Best regards

Michael Dino Hansen

Projektleder

Odense Renovation A/S

 


Udgivet

i

,

af

Tags:

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *