Referat fra bestyrelsesmøde i A/F Stævnen den 3. maj 2018 hos Lars

Til stede var: Lars Baagøe Hansen, Flemming Mengers, Allan Hansen og Jesper Christensen

Dagsorden

  1. Konstituering herunder udpegning af repræsentant til Ejerforeningen Promenaden
  2. Fordeling af arbejdsopgaver
  3. Ny generalforsamling herunder fastsættelse af tid og sted
  4. Drøftelse af vandproblem v/altaner
  5. Perioderegnskab 1/1 til 31/3 2018
  6. Eventuelt

Ad 1)

Lars bød de nye bestyrelsesmedlemmer velkommen med ønsket om et positivt og konstruktivt samarbejde det kommende år. Bestyrelsen konsoliderede sig således:

  • Formand – Lars Baagøe Hansen
  • Næstformand – Allan Hansen
  • Sekretær Flemming Mengers
  • Bestyrelsens repræsentant i Ejerforeningen Promenaden – Jesper Christensen

Vi skiftes til at afholde bestyrelsesmøderne, og vi aftalte at referaterne fra møderne udarbejdes af det medlem hvor mødet afholdes.

Ad 2)

Vi aftalte at arbejdsopgaverne fremover skulle fordeles på følgende måde:

Jesper:

  • Kontakt til Ejerforening
  • nøgleadministration herunder kontakt til Odense Låseservice

Lars:

  • Behandling af beboerhenvendelser
  • kontakt til Torbens Haveservice, LEA og Azets (ejd.administrator)

Allan:

  • opdatering af beboerlister og navne på postkasser og navneskilte ved dørklokken i stuen udenfor
  • diverse ad hoc opgaver

Flemming:

  • udskiftning af defekte pærer i fælles arealer
  • småopgaver og alm. vedligeholdelse
  • beboerhenvendelser angående spørgsmål til el/varme og vand
  • kontakt til skraldesug

Helle Drejer Hansen er fortsat bestyrelsens hjælper, når der skal indlægges referater på vores hjemmeside. Ovennævnte opgavefordeling er ikke udtømmende og der kan derfor forekomme andre opgaver der skal fordeles til bestyrelsen.

Ad 3)

I forbindelse med afholdelse af den sidste generalforsamling blev der fra flere ejere udtrykt utilfredshed med, at vi ikke kunne nå at færdiggøre vores egen generalforsamling, da vi kun havde begrænset tid til rådighed til vores generalforsamling. Bestyrelsen er enig i kritikken, og vi vil derfor tage skridt til at kommende generalforsamlinger i A/F Stævnen afholdes på et andet tidspunkt end generalforsamlingerne i øvrigt i P-Lauget og Ejerforeningen og de enkelte administrationsfællesskaber.

Vi mangler fortsat at få afviklet resten af vores generalforsamling i A/F Stævnen og bestyrelsen vil derfor afholde generalforsamlingen tirsdag den 12. juni 2018 kl. 19.00. Vi kender p.t. ikke stedet men det får ejerne besked på via indkaldelsen.

Vi har fortsat 2 forslag der ikke nåede at blive behandlet på generalforsamlingen bl.a. forslaget om altaninddækning. Der har været sået tvivl om hvem der har vedligeholdelsespligten på bl.a. glas og ”skinner”. Problemet er efterfølgende drøftet med ejerforeningens formand og vi er af den opfattelse at det ikke er nødvendigt at ændre vores vedtægter igen. Sker der skade på glasinddækningen vil forsikringen forventeligt dække en sådan skade. Jesper Christensen vil kontakte vores forsikringsselskab, idet vi vil være sikre på at forsikringsselskabet også deler vores opfattelse om at skader på glasset dækkes via husforsikringen. Vores forsikringsselskab hedder Alm. Brand, Erhverv har vi har police nr. 100938847.

Ad 4)

Flere beboere har oplevet at der driver meget regnvand ned af altanerne specielt på vestsiden – også mere end der kan forventes. Bestyrelsen er enige om, at vi vil undersøge problemet nærmere. Allan Hansen er tovholder på denne opgave og tager kontakt til en kloakmester. Flemming foreslog at Allan kunne undersøge hvem der har udført opgaven med udbedring af nedløbsrøret på vestsiden af bygningen for nogle år siden. Kim fra LEA kender måske navnet på kloakmesteren. Så kunne vil kontakte denne kloakmester der jo er kendt med bygningen.

Ad 5)

Vi har modtaget perioderegnskabet 1/1 – 31/3 2018 fra LEA og det udviste et overskud på kr. 32.059 mod budgetteret kr. 23.588. Det er udgifterne til vedligeholdelse der er lidt lavere end forventet. Ellers gav regnskabet ikke anledning til spørgsmål.

Ad 6)

Ingen bemærkninger. Næste bestyrelsesmøde er aftalt til den 19. juni 2018 kl. 18.30 hos Jesper Christensen.


Udgivet

i

,

af

Tags:

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *