Referat af fællesmøde for alle bestyrelser den 19. marts 2018

Fællesmøde 19 marts 2018

Deltager

Lars, (Stævnen)

Jens Bo, Erik N., Kresten (Broen)

Michael, Rasmus, Sune (Sejlet)

Tanja, (Soldækket)

Henrik, Mike (Mesanen)

Erik G., Birgit, Henrik (P-lauget)

Dagsorden:

1. Velkomst

2. Den kommende generalforsamling

3. Vedtægtsændringer – status

4. Fordeling af fællesudgifter – status

5. Navneskilte på bygninger

6. Affaldshåndtering i P-kælder

7. Gæsteparkeringspladser

8. Eventuelt

9. Næste møde

1. Velkomst

Erik bød velkommen. Fællesmødet er et uformelt møde, hvor der ikke kan stemmes om afgørende emner, men hvor det er muligt at netværke og få en god dialog omkring Promenadebyen.

2. Den kommende generalforsamling

Der holdes fast i den samme model som sidste års generalforsamling, hvor de forskellige AF starter først. Sidste år var der nogle der startede kl 16:30, andre kl 16:45.

kl. 17:45 – 18:30 P-Lauget generalforsamling

kl. 18:30 – 19:30 Ejerforeningen generalforsamling

Det opfordres kraftigt til at overholde starttidspunkterne.

Vedr. den nye vedtægtsændring, som omhandler antallet af bestyrelsesmedlemmer der skal sidde i den nye bestyrelse, skal antallet af bestyrelsesmedlemmer besluttes af de forskellige bestyrelser inden selve generalforsamlingen.

Efter generalforsamling i de enkelte AF, skal hver enkelte bestyrelse beslutte hvem der skal repræsentere AF i Ejerforeningens bestyrelse.

3. Vedtægtsændringer – status

Vedtægter er ikke tinglyst endnu. Det har været noget omstændigt at få en fuldmagt til en jurist, så vedtægterne kan blive tinglyst. Denne er nu klar, og det forventes ikke at være tidskrævende at få selve tinglysningen.

4. Fordeling af fællesudgifter – status

Sejlet har leveret strøm til have- og gadebelysningen.

Efter måler er blevet opsat og aflæst 31/5 2017, skal denne være i drift et helt år, for at få et retvisende regnskab, og dermed få delt udgiften mellem de forskellige blokke.

El udgifterne vil fra 1/1 2018 blive fordelt efter fordelingstal.

5. Navneskilte på bygninger

Ejerforeningen har arbejdet videre med indkommende forslag. Dansk Skilte Center har udarbejdet et forslag, som blev delt rundt til fremmødte. Der er udarbejdet et forslag i 1:1 så det er lettere at danne sig et realistisk billede.

Udgiften til skiltene bliver afholdt af Ejerforeningen.

6. Affaldshåndtering i P-kælder

Der er desværre enkelte beboer som har svært ved at overholde affaldsreglerne i kælderen. Der kommes forkert affald, såsom pap der har været i forbindelse med mad, plastic og flamingo i papcontainerne. Udover at der ind imellem bliver efterladt affald i kælderen.

Der opfordres til at alle beboer på Promenadebyen påtaler, hvis de ser en beboer der har svært ved at følge affaldsreglerne.

Det foreslås at der skal være 5 container under hhv Soldækket og Mesanen.

Kresten har et stort arbejde med at køre containerne op på rampen når de skal tømmes, udover han fordeler affaldet og fjerner nogle af de emner der ikke skal være i pap containerne. Det foreslås at der skal findes en afløser/medhjælper til at aflaste Kresten.

7. Gæsteparkeringspladser

De 6 parkeringspladser mellem Soldækket og Sejlet skal have samme regler, som de resterende gæsteparkeringspladser i starten af Promenadebyen.

Q-park skal ændre teksten på skiltene. Derudover ændres teksten på gæsteparkeringskortene, så der kun skal skrives start tidspunkt, og P-skiven ikke længere skal sættes. Der holdes fast i tidsgrænsen på 6 timer.

8. Eventuelt

Lars/Stævnen. Der parkeres biler foran ungdomsboligerne, langs Finlandsgade og foran Stævnen. Det er generende og ulovligt. Det ønskes at ejerforeningen tager kontakt til kommunen. Lars laver et forslag til notat inkl. billeder.

Jens Bo/Broen. Der er mange hundeefterladenskaber på de grønne områder. Det ønskes at der skal påtages i de enkelte huse.

Erik G/ P-lauget. Der har været lagt sedler på emner der står på parkeringspladserne i kælderen. Det er ikke tilladt at bruge parkeringspladsen til opbevaring, grundet brandfare. P-lauget vil lægge endnu en reminder på de emner der stadig mangler at blive fjernet. Hvis ejeren ikke selv fjerner emnerne, vil P-lauget pålægge et mindre beløb for fjernelse af disse.

9. Næste møde

Ønskes afholdt som sædvanligt i efteråret.

Referent: Tanja Brusen, Soldækket

 


af

Tags:

Kommentarer

Ét svar til “Referat af fællesmøde for alle bestyrelser den 19. marts 2018”

  1. Birgit Mehl Avatar
    Birgit Mehl

    Hej
    Jeg mener, at der under punkt 6 burde stå papircontainere og ikke papcontainere. Containerne er jo efter min mening fortrinsvis beregnet til papir, og kun små stykker pap er tilladt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *