Referat af fællesmøde for alle bestyrelser den 17. november 2017

 

Fredag den 17. november 2017 kl. 17.30

 

Deltagere:

Lars, Morten (Stævnen)

Jens Bo, Erik N., Kresten (Broen)

Michael, Rasmus, Jan, Sune (Sejlet)

Tanja, Bent, Mickey (Soldækket)

Henrik (Mesanen)

Erik G., Birgit, Henrik (P-lauget)

 

Dagsorden:

1. Velkomst

2. Vedtægtsændringer

3. Fællesudgifter

4. Navne på bygninger

5. Videoovervågning i P-kælder

6. Eventuelt

7. Næste møde

 

1. Velkomst.

Erik bød velkommen til uformelt møde, hvor der ikke træffes beslutninger, men hvor det er muligt at netværke og få en god dialog omkring Promenadebyen.

 

2. Vedtægtsændringer.

De tre vedtægtsændringer (facader/altaner, antal bestyrelsesmedlemmer og elektronisk post) tinglyses som tillæg til den eksisterende vedtægt. På vores hjemmeside og i det daglige arbejde bliver det en sammenskrevet version af vedtægterne der bliver den tilgængelige version.

 

3. Fællesudgifter.

De udvendige havelamper, gadelamper, porten til kælderen og belysningen på rampen til kælder, har været koblet på forskellige punkthuse.

Sejlet har leveret strøm til have- og gadelamperne siden 1. februar 2012.

Der er blevet sat en måler op. For at kunne lave et fair regnskab med henblik på at opkræve de andre punkthuse, aflæses måleren en del gange.

Elforbrug til porten og lamper i rampen har været koblet på Stævnen og Broen. Det undersøges hvor stort strømforbrug der er. Hvis forbruget mod forventning findes stort, vil der ligeledes blive lavet et fair regnskab og beløbet vil blive opkrævet hos de andre punkthuse.

Soldækket og Mesanen har havelamper tilkoblet deres måler.

Soldækkets lys på svalegang og havelamper har været koblet op på en timer, dette er ændret til et skumringsrelæ som de på resterende bygninger, så lyset vil være tændt synkront med de resterende blokke.

 

4. Navne på bygninger.

Der er stillet forslag om at markere bygningerne med deres navne. Der er indkommet enkelte forslag til udformning af skilte.

Arkitekten, Kim Skovhus, har været kontaktet for at høre, om der var en baggrund for de maritime navne, og om han har en ide til udformning af skilte. Han anbefalede at vi samarbejde med et reklamebureau. Dansk Skilte Center er efterfølgende blevet kontaktet. De har vendt tilbage med forslag i to varianter, som blev præsenteret.

Ejerforeningen arbejder videre med en løsning.

 

5. Videoovervågning i P-kælder.

Ejerforeningen har undersøgt regler vedr. videoovervågning. Det er tilladt at have dette i parkeringskælderen, da det ikke er et offentligt tilgængeligt område. Det er op til parkeringslaug eller de andre punkthuse, at beslutte om de ønsker dette. Inden der etableres videoovervågning, tilrådes det, at der udføres regler vedr. hvem der skal behandle video data og efterfølgende konsekvenser, hvis der er sket uhensigtsmæssigheder.

 

6. Eventuelt.

Gæsteparkering: Tanja (Soldækket) har frembragt ønske om, at der kommer samme regler ved gæsteparkering på Promenadebyen. Promenaden Odense A/S ejer gæsteparkering ved Soldækket. Ejerforeningen tager kontakt til ejer for at fremkomme med ønske.

Morten (Stævnen) fremkom med forslag til at gæsteparkering kunne styres via en app, så man ikke behøver at hente en seddel til at lægge i forruden ved parkering på gæsteparkering.

 

Belægningen foran Promenadebyen er sunket, specielt omkring rendestensbrønden. Odense Kommune er i gang med at kigge på andre løsninger i området, da opkanterne er uhensigtsmæssige for de bløde trafikanter.

 

Byggepladsen hegnet er rykket ud på vejen. Jan tager en dialog med byggepladsen.

 

Dugen over parkeringskælder er ikke tæt. Sejlet har taget tilbud hjem. De forventer ikke at det kun er Sejlet der skal dække reparationen.

 

7. Næste møde.

Afholdes 19.03.2018 kl 19

 

Referent: Tanja Brusen, Soldækket

 


af

Tags:

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *